חמאת בוטנים עם קרח.
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 368 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1600 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו בננות, דבש, שוקולד צ'יפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו גלידת חמאת בוטנים כפולה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו עוגיות חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את חמאת בוטנים קרח בסיסי פופ, לשלב את יוגורט וחלב בבלנדר ודופק עד חלקה. השתמש בהגדרה הנמוכה ביותר כדי לערבב ברציפות את התערובת בעדינות להוסיף את חמאת הבוטנים על ידי כפית ולאחר מכן זרם בדבש (אם משתמשים).
להעביר את בסיס פופ קרח לקערת ערבוב גדולה ולנקות את הכד ולחזור על התהליך לבסיס מערבולת ברי.
כדי להכין את פופ הקרח, למלא כל עובש על 2/3 עם חמאת בוטנים בסיס פופ קרח. בעדינות להוסיף את ברי מערבולת בסיס עד עובש הוא כמעט, אבל לא די מלא. זכור כי מקל פופ הקרח ייקח חלק מהנפח, והנוזלים יתרחבו מעט במהלך הקפאה. השתמש בקצה של כף או סכין חמאה בעדינות לסובב את התוכן של כל חלל, גירוד קל את הקירות הפנימיים של התבנית כדי ליצור אפקט משובש או מעורבב.
להקפיא לפחות ארבע שעות או עד המשרד. כדי unmold, לרוץ מחוץ עובש תחת מים חמים ולאחר מכן בעדינות למשוך ידית. תיהנו מיד.