חמוצה דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דובדבנים חמוצים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. אם יש לכם דובדבנים, גרידת לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו איבודי פטריות עם שמנת חמוצה, שמנת חמוצה ופטריות בקר, ו תחליפי שמנת חמוצה סלמון (Pasties) (מתכונים דומים).
הוראות
בכוס 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית, מערבבים את הדובדבנים עם עמילן התירס, סוכר מגורען, מיץ לימון, 1/2 כפית של גרידת לימון, 1/4 כפית של וניל וקמצוץ מלח.
אופים במשך כ 35 דקות, עד המיצים הם מעובה מבעבע.
מסננים את הדובדבנים, שומרים את המיצים לשימוש נוסף. צנן את הדובדבנים.
בקערה בינונית, לטאטא את החמאה עם הסוכר ' ממתקים עד חלקה.
לטאטא את הביצה, ואז לטאטא את 2 כפות קמח, את הנותרים 1 כפית לימון גרידת 1/4 כפית וניל; לטאטא קמצוץ של מלח. תירגע עד שתתייצב.
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. על משטח עבודה מקומח קלות, לרדד את בצק עלים למלבן 15-by-20-inch, על 1/8 אינץ ' עבה.
חותכים את בצק עלים לתוך 12 ריבועים 5 אינץ ולהעביר אותם לצלחת. להכניס למקרר במשך 10 דקות.
מסדרים 3 ריבועים בצק בכל פעם על משטח עבודה, שמירה על שאר מקורר.
מברשת 2 קצוות סמוכים של כל ריבוע עם לשטוף את הביצה. בובה כף מילוי לימון במרכז כל ריבוע העליון עם 7 דובדבנים. מקפלים את הבצק על המילוי כדי ליצור משולש, לחיצה על האוויר כמו שאתה הולך. לחץ על הקצוות בחוזקה crimp עם מזלג.
מעבירים את ההפתעות לתבנית אפייה מרופדת בקלף. חזור עם המאפה שנותר, מילוי לימון ודובדבנים חמוצים. מקררים את איבודי הגוף למשך כ-15 דקות, או עד ליציבות.
באמצעות סכין חדה, לקצץ את הקצוות של איבודי מעט.
מברשת החלק העליון של כל מחזור עם ביצה לשטוף ומפזרים סוכר פנינה.
חותכים 2 או 3 חתכים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים במשך כ 40 דקות, עד המאפה הוא חום זהוב עמוק ואת המילוי מבעבע מתוך פתחי האוורור.
בואו turnovers להתקרר מעט, ולאחר מכן לשרת עם גלידת וניל.