קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים

תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים
תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים מיובשים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תירס צץ, דובדבנים, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים, תירס קרמל עם בוטנים מלוחים, ו תירס קרמל עם בוטנים, פיסטוקים וקוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק מצויד מדחום ממתקים. בזהירות לשפוך את המים סביב קירות המחבת, מנסה לא להתיז סוכר על הקירות. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע פעמיים דרך מרכז הסוכר, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים מבלי לערבב עד קרמל הזהב, על 10 עד 15 דקות והטמפרטורה מגיעה 320 עד 330 מעלות F. לסובב את התערובת מדי פעם אפילו את הצבע. כבה את החימום ומערבבים את החמאה ואז את הפופקורן, הבוטנים והדובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
יוצקים על מחבת סחף או חמאה ולתת להתקרר כמה דקות ואז להתחיל לשבור אותו לאשכולות, עובד מהר, כך שזה לא להקשיח ואתה לא לשרוף את עצמך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הערות: אני משתמש פופקורן יהלום שחור עם גודל קטן שלה "hulless" הקרנל. כדי לפוצץ תירס כראוי, מניחים את הגרעינים בסיר גדול עם תחתית כבדה ומכסים אותם בשמן.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
שים את המכסה על ומבשלים על גבוה עד שאתה שומע את הפופ הראשון. מיד להוריד אותו מהחום ולתת לו לשבת 1 דקה. ואז להחזיר אותו לחום ולסיים צצים, רועד את המחבת כל הזמן. אני לא יודע למה זה יותר טוב, אבל זה מה שאבא שלי עושה, והפופקורן שלו תמיד היה הכי טוב.
מרכיבים שתצטרך
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)