תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים יבשים
תירס קרמל עם בוטנים ודובדבנים מיובשים עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 303 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תירס צץ, דובדבנים, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו עוגת קרמל-אגוז עם דובדבנים יבשים, תירס קרמל עם בוטנים מלוחים, ו תירס קרמל עם בוטנים, פיסטוקים וקוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את הסוכר למרכז סיר עמוק מצויד מדחום ממתקים. בזהירות לשפוך את המים סביב קירות המחבת, מנסה לא להתיז סוכר על הקירות. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע פעמיים דרך מרכז הסוכר, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו.
מעל חום גבוה, מביאים לרתיחה מלאה ומבשלים מבלי לערבב עד קרמל הזהב, על 10 עד 15 דקות והטמפרטורה מגיעה 320 עד 330 מעלות F. לסובב את התערובת מדי פעם אפילו את הצבע. כבה את החימום ומערבבים את החמאה ואז את הפופקורן, הבוטנים והדובדבנים.
יוצקים על מחבת סחף או חמאה ולתת להתקרר כמה דקות ואז להתחיל לשבור אותו לאשכולות, עובד מהר, כך שזה לא להקשיח ואתה לא לשרוף את עצמך. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
הערות: אני משתמש פופקורן יהלום שחור עם גודל קטן שלה "hulless" הקרנל. כדי לפוצץ תירס כראוי, מניחים את הגרעינים בסיר גדול עם תחתית כבדה ומכסים אותם בשמן.
שים את המכסה על ומבשלים על גבוה עד שאתה שומע את הפופ הראשון. מיד להוריד אותו מהחום ולתת לו לשבת 1 דקה. ואז להחזיר אותו לחום ולסיים צצים, רועד את המחבת כל הזמן. אני לא יודע למה זה יותר טוב, אבל זה מה שאבא שלי עושה, והפופקורן שלו תמיד היה הכי טוב.