טורטה דלה נונה
טורטה דלה נונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 540 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ריקוטה, ביצה מוגלה 2 חלמונים, חמאה ושמן זית כתית נוספת יחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בכל תכליתהקמח אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Torta della Nonna (העוגה של סבתא), איזה טעם יש לקורס בישול במטבח של ג' ולס: טורטה דלה נונה, ו Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
כדי להפוך את המאפה, לעשות באר של הקמח, מקום ביצה, חלמונים, סוכר, חמאה ושמן זית תערובת במרכז ולהמשיך כפי שהיית עם פסטה טרייה, כלומר להביא קמח לאט לאט עד הנוזל היטב עבה מספיק כדי להביא יחד עם הידיים. ללוש עד הבצק הוא חלק ולאחר מכן לאפשר לנוח 10 דקות.
בינתיים, לעשות את המילוי על ידי ערבוב יחד את ריקוטה, צנוברים, סוכר, גרידת לימון, מיץ וביצים בקערה עד שמנת.
כדי להרכיב, לרדד את הבצק כדי ליצור שני עיגולים 12 אינץ'.
מניחים מעגל אחד למטה כדי בשורה התחתונה ואת הצדדים של המחבת.
מורחים את תערובת ריקוטה באופן שווה על שכבה זו.
מניחים את מעגל הבצק הנותר מעל וצובטים יחד את הקצוות.
מניחים בתנור ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
הסר ולהגיש חם או בטמפרטורת החדר עם וין סנטו מ Cappezzana.