חמוציות מזוגגות כנפי עוף דביקות
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו כנפי עוף דביקות מזוגגות חמוציות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מתכון זה. צאו לחנות ואספו מלח ופלפל כשר, כנפי עוף, חמוציות ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו כנפי עוף דביקות עם זיגוג סויה פריך, כנפי עוף דביקות, ו כנפי עוף דביקות עבור מתכונים דומים.
הוראות
חממו את הברוילר לגובה עם מתלה לתנור שנמצא כ -4 סנטימטרים ממקור החום.
הסר את קצות הכנפיים וזורק או שמור להכנת מלאי. השתמש במספריים למטבח או בסכין כדי להפריד את הכנפיים במפרק.
זורקים את כנפי העוף והשמן הצמחי על תבנית עם נייר אפייה עד לציפוי טוב.
מפזרים מלח וכמה טחינה של פלפל. צולים את הכנפיים עד שהעור מתחיל להיות פריך וחום, בערך 12 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור והופכים את הכנפיים. צולים את הצד השני עד שהוא פריך וזהוב, בערך 8 דקות נוספות.
בינתיים הכניסו את החמוציות למעבד מזון ודופקים עד שיהיו לכם חתיכות קטנות.
מוסיפים אותם למחבת בינונית עם רוטב הצ ' ילי המתוק ו -3 / 4 כוס מים.
מוסיפים את כל הלבנים בצל ירוק ו -2 של הירוקים בצל ירוק. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד להסמכה, כ -3 דקות. מסננים לקערה בינונית, לוחצים כדי להעביר כמה שיותר נוזלים. מחזירים את הנוזל למחבת ומבשלים עד שהוא סמיך ומבריק, כמו זיגוג.
הסר את הכנפיים ובדוק אם יש תקינות; אם סכין המוחדרת לבשר הקרוב לעצם כבר לא ורודה, זה נעשה. זורקים את הכנפיים בקערת הרוטב עד לציפוי טוב, מחזירים לתבנית האפייה וצולים עד שהזיגוג הופך למבריק ובעור יש כתמי חרס שלפוחיות, 1 עד 3 דקות. בדוק את הכנפיים בכל רגע בשלב זה כדי להבטיח זיגוג לא לשרוף. אם הזיגוג שלך לא נדבק כמו שהיית רוצה, מרחי את הזיגוג בעזרת מברשת מאפה.
מפזרים את שאר הירוקים בצל ירוק מעל החלק העליון של הכנפיים.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, שרדונה, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ
כנפי עוף עובד ממש טוב עם פינו נואר, יין מבעבע ושרדונה. בשר לבן משולב בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכריע את טעם הבשר, ולכן שרדונה וסוביניון בלאן הן בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סור דה לוס אנדס פינו נואר רזרבה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
סור דה לוס אנדים פינו נואר רזרבה