חמוצים לחם וחמאה בזווית
מלפפונים חמוצים לחם וחמאה זוויתי נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חומץ סיידר, קוביות קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חמוצים לחם וחמאה, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף לופה לקלף רק את הרכסים, ולאחר מכן לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לזרוק ליפה עם מלח כשר בקערה, ואז לכסות עם קרח ולתת לעמוד 2 שעות.
לנקז ולהסיר כל קרח unmelted.
להביא חומץ, מים, סוכר, זרעי חרדל, זרעי סלרי וכורכום לרתיחה בסיר שאינו מגיב 1 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מוסיפים לופה ובצל, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, 5 דקות.
להעביר חמוצים עם נוזל 1 ליטר זכוכית חסינת חום או קערת קרמיקה מגניב לטמפרטורת החדר. צ ' יל, מכוסה, לפחות 2 ימים (עבור טעמים להתפתח) ועד 1 חודש.
• אנחנו לא ממליצים עיבוד חמוצים אלה.
חימום נוסף מעניק לליפה מרקם רגשני.