חמוצים לחם וחמאה של גרם מילר
חמוצים לחם וחמאה של גרם מילר נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, ג'ינג'ר הקרקע, מלפפונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . וזה לא כל כך מדהים. נסו לחם חמאה חמוצים, חמוצים לחם וחמאה, ו חמוצים לחם וחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלפפונים ובצל יחד בקערה. מערבבים במלח ולתת לשבת במשך 2 שעות.
מערבבים חומץ, מים, סוכר, זרעי סלרי, זרעי חרדל, זנגביל וכורכום יחד בסיר על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה; מוסיפים תערובת מלפפון וממשיכים להרתיח עד מלפפונים ובצל במכרז, כ 5 דקות.
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את תערובת מלפפון חם לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה וצנצנות נמוכות יותר לתוך המים הרותחים באמצעות מחזיק. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך להביא את מפלס המים לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מתגלגלת, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 15 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אחסן באזור חשוך וקריר.