חמוצים מטוגנים בשמן עמוק עם מפרץ ישן וחמאה
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מלפפונים חמוצים, פירורי לחם panko, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו חמוצים מטוגנים בשמן עמוק, חמוץ מתוק קמח תירס מטוגן בשמן עמוק, ו חמוץ מטוגן פריך עם רוטב חמאה טבילה (מתכונים דומים).
הוראות
עם טווה סלט או מגבות נייר, להסיר לחות עודפת פרוסות מלפפון חמוץ עד שהם יבשים מעט דביק למגע.
שמן חום בווק או תנור הולנדי על בינוני גבוה, כדי כ 191°. קו מונה או מחבת גיליון עם מספר שכבות של מגבות נייר לניקוז חמוצים מטוגנים.
להקים תחנת לחם עם שתי מכולות רחבות, קערות, או צלחות עוגה. באחד, לשלב panko, קמח תירס, ואת המפרץ הישן; בשני, מערבבים יחד חלב חמאה ואגוז מוסקט.
לטבול חמש פרוסות חמוצים בחמאה ולתת עודפי לטפטף משם. קל לזרוק פרוסות בפירורי לחם עד ביסודיות אבל מצופה קלות, באמצעות מזלגות או מקלות אכילה כדי לשמור על הידיים נקיות.
אחד אחד, לזרוק חתיכות מלפפון חמוץ לתוך שמן ומטגנים עד חום זהוב, על 1 דקה. בעוד חמוצים מטגנים, dredge והלחם הבא אצווה.
הסר עם מסננת או כף מחוררת לנייר כדי לנקז להתקרר במשך חמש דקות.
מגישים עם מיונז ורוטב חם.