ירכי עוף אפויות טעימות ברוטב חריף עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הרוטב שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 45 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 402 קלוריות. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו רוטב סטייק, חרדל, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 62%. נסו ירכי עוף חריפות, ירכי עוף אפויות ברוטב מייפל דיז'ון, ו ירכי עוף שום אפויות ברוטב לימון עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מקציפים קטשופ, מים, חומץ, חמאה, בצל, פפריקה, סוכר, רוטב ווסטרשייר, חרדל, מלח, פלפל ורוטב סטייק יחד בסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, כדי שהטעמים יתמזגו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
קטשופ
חרדל
פפריקה
חומץ
חמאה
פלפל
בצל
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
3
מורחים ירכי עוף בשכבה אחת בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
יוצקים רוטב על ירכי העוף.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
רוטב
5
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד הירכיים מבושלים דרך רוטב מבעבע, על 2 שעות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא לפחות 165 מעלות צלזיוס (74 מעלות צלזיוס).