חמישה תבלינים חזיר עם סלט כרוב אסייתי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מים, פלפל, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: עוף מצופה תבלינים עם סלט כרוב אסייתי, סלט בוטנים אסיאתי עם חזיר, ו אסייתי ברביקיו המבורגרים חזיר עם סלט כרוב.
הוראות
מסדרים את מתלה התנור במרכז התנור, ומחממים את התנור ל 425 מעלות F. מתבלים את החזיר במלח, ואת המעיל ב 1 כף אבקת חמישה תבלינים. מחממים שמן במחבת נירוסטה כבדה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים חזיר ומבשלים עד הצד הראשון הוא בצבע טוב, על 4 דקות. הפוך חזיר.
מוסיפים פטריות ונותר 1/2 כפית אבקת תבלינים למחבת ומערבבים פטריות מעיל בשמן ותבלינים.
מעבירים את המחבת עם חזיר ופטריות לתנור וצולים עד חזיר רושם 63° על מדחום קריאה מיידית, 15 עד 20 דקות.
להעביר מגש ולאפשר לנוח במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את המיונז, מים, חומץ אורז, ו sriracha.
מוסיפים כרוב, בצל ירוק וכוסברה. לזרוק מעיל ומתבלים עם מלח ופלפל.
חותכים את החזיר לתוך סיבובים עבים. כדי לשרת, מניחים תלולית של כרוב על צלחת, העליון עם חזיר פרוס. לפזר את הפטריות על גבי, והכתר עם בוטנים קצוצים.