חציל ואגוזי פילו פאי
חציל ואגוזים פאי פילו דורש כ 3 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 394 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך פקורינו רומנו, שמן זית, כרישה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: חציל ואגוזי פילו פאי, פילו רולס Fetan ואגוז, ו חציל-פטה פילו פשטידות.
הוראות
מפזרים חצילים עם 1 1/2 כפיות מלח וניקוז במסננת 30 דקות; לטפוח יבש.
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם, ואז מטגנים חצילים בקבוצות, הוספת כ 3 כפות שמן לכל אצווה ולהפוך פעם אחת, עד רך וזהוב חום, 5 עד 7 דקות סך לכל אצווה.
מסננים על מגבות נייר וקריר לטמפרטורת החדר. נגב מחבת נקייה.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלה באמצע.
כרישה חצויה לאורך ופרוסה דקה. לשטוף ולנקז.
קוק כרישה ב 2 כפות שמן במחבת מעל חום בינוני עד הזהב, 7 עד 9 דקות.
קוצצים חצילים; להוסיף כרישה עם גבינות, אגוזים, כמון, ומלח ופלפל לפי הטעם.
פילו גליונות לקצץ לריבועים 9 אינץ'. מחסנית כיסוי של פילו עם ניילון לעטוף ומגבת מטבח לחה.
שכבה 10 סדינים בתבנית אפייה מרובעת של 9 אינץ', מצחצחת קלות כל סדין בשמן.
מורחים מילוי על גבי, ואז לכסות עם פילו הנותרים, צחצוח כל גיליון עם שמן.
חותכים כמה חריצים phyllo (לפרוק) ואופים עד נפוח וזהוב חום, 45 עד 50 דקות.