חצילים חמים וחמוצים
חצילים חמים & חמוץ דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 2. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סוכר גלגלית זהב, אה חצילים, חומץ יין, שיני שום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חצילים מתוקים וחמוצים, ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו סלט חמוץ-חם.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את מרכיבי הרוטב.
מחממים מחבת גדולה ויוצקים 1 כף שמן. העונה חציל וחום מכל הצדדים עד רך (ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד 1 כף שמן כפי שהם מבשלים) זה ייקח בערך 15 דקות. תניח בצד.
יוצקים את השמן הנותר לתוך ווק.
מוסיפים את הבצל והשום, ומערבבים ומטגנים במשך 3-4 דקות על אש נמוכה עד הבצל רך ואת השום הזהב.
מוסיפים את החציל ושופכים את הרוטב. מערבבים יחד, להפוך את החום עד נמוך לכסות עם מכסה עבור 2 דקות. תוריד את המכסה ומטגנים שוב במשך 1 דקות יותר.
מגישים עם פרוסות צ ' ילי וכוסברה מפוזרים.