חרדל-מולסה צלעות חזיר
מתאים ל-20 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 84 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, שום, צלעות חזיר עבות, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. נסו מולסה-צלעות חזיר מזוגגות, מולסה כתומה צלעות חזיר, ו מולסה כתומה צלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף חומץ, מולסה, שום, רוזמרין ו 1/4 כוס חרדל בקערה. מחלקים מרינדה בין 2 שקיות מקפיא ziplock גדולות; להוסיף צלעות ולהפוך למעיל. חותם וצינה במשך 2 שעות, מפנה מדי פעם.
גריל Preheat בינוני גבוה (350F כדי 204°).
הסר צלעות מן המרינדה, מתנער עודף. תניח בצד את המרינדה.
מברשת צלעות עם שמן; מפזרים מלח ופלפל.
צלעות גריל, מכוסות, עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה רושמים 63°, 5 עד 6 דקות בכל צד.
מעבירים צלעות לצלחת ומכסים באופן רופף עם נייר; בואו לעמוד.
להקציף לשים בצד מרינדה הנותרים 1/4 כוס חרדל בסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 4 דקות. (רוטב יהיה סמיך.)
מסירים מחום ומקציפים בחמאה עד מומסת. רוטב כפית על צלעות, מפזרים עם Gorgonzola ומגישים.