חריף קישואים להתענג
חריף קישואים להתענג נטול גלוטן,, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני ומספק כ 48 מנות. זה הר ד ' אובר יש 6 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם פלפל הבנרו, קישואים, חומץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 14%, המנה הזו לא כל כך מעולה. מתכונים דומים: להתענג על הקיץ: תירס מתוק מתובל להתענג, קישואים להתענג, ו קישואים להתענג.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקישואים, הבצל והמלח. חותם שקית ולהפוך מעיל: במקרר עבור 8 שעות או לילה. לשטוף עם מים; ניקוז.
בסיר גדול שלבו את עמילן התירס, החרדל, הכורכום, זרעי הסלרי והפלפל. מקציפים בהדרגה חומץ עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה פלפלים ותערובת קישואים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 30 דקות. מגניב. מכסים ומכניסים למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ספומנטה אדומה של בלטורה רוסו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%