טאצ'דאון בראוניז עם רוטב קרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", סוכר, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו טאצ'דאון בראוניז, אפרסקים וקרם פודינג קפוא עם בראוניז ורוטב קרמל כהה מלוח, ו בראוניס חבר {בראוניז קרמל} (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מביאים סיר מים לרתיחה ומניחים קערת מתכת או דוד כפול מעליו; ודא שהקערה אינה נוגעת במים.
מוסיפים את החמאה ואת ריבועי השוקולד לקערה ומערבבים עד מומסים.
יוצקים את השוקולד המומס לתוך קערת זכוכית גדולה.
מוסיף את הסוכר, קמח, אגוזים, וניל וביצים, ומערבבים היטב.
קו צלחת אפייה 13 על 9 על 2 אינץ ' עם נייר קלף. לשפשף את נייר הקלף עם חמאה כדי למנוע דבק. ואז לשפוך את הבלילה בראוני לתוך הצלחת.
אופים עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.
תוציא את הבראוניז מהתנור.
השתמש בנייר הקלף כדי להרים את הבראוניז מתבנית האפייה.
מגישים חם עם גלידת וניל וטפטוף עם רוטב קרמל.
מקשטים עם תוספות נוספות לפי הצורך.
בסיר גדול, לשלב את הסוכר ו 1 1/2 כוסות מים. מבשלים ומערבבים על חום גבוה עד שהסוכר מומס והתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום בינוני. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא צבע זהוב.
הסר מהחום. בזהירות להקציף את הקרם, חצי בכל פעם. מערבבים בחמאה ווניל. חזור לחום בינוני כדי להמיס כל גושי סוכר.