טאקו ארוחת בוקר עם קישואים חרוכים ופלפל אדום
מתכון ארוחת בוקר טאקו עם קישואים חרוך ופלפל אדום מוכן תוך כ 20 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 689 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. אם יש לך אבוקדו, קישואים, קרם מקסיקני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו תירס חרוך וטאקו קישואים., טאקו תירס חרוך עם קישואים-סלט צנון, ו פלפל, אננס, וטאקו שעועית ארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בינוני לא מקל או מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים קישואים ופלפל פעמון, לנער כדי לקבל את זה בשכבה אחת, ומבשלים מבלי לזוז עד חרוך היטב בצד הראשון, על 3 דקות. לזרוק ירקות ולהמשיך לבשל, לזרוק מדי פעם, עד חרוך היטב מכל הצדדים, אבל 3 דקות יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לקערה. להפריש ולמחוק מחבת.
להמס חמאה עכשיו-מחבת ריקה על אש בינונית.
מוסיפים ביצים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שכבר לא מימי אבל עדיין לח, על 1 דקה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומעבירים לצלחת.
מורחים סלסה על כל טורטייה ומחלקים ביצים באופן שווה ביניהם. למעלה עם קישואים חרוכים ופלפלים אדומים.
מגישים מיד עם אבוקדו, cotija מתפורר או גבינת פטה, שמנת חמוצה או קרם מקסיקני, פלחי ליים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.