קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

טאקו ביצים עם זרעי דלעת ועגבניות-רטבים Habanero

טאקו ביצים עם זרעי דלעת ועגבניות-רטבים Habanero
טאקו ביצים עם זרעי דלעת ורטבים עגבניות-Habanero נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו טורטיות תירס, צ'ילי הבניירו, שמן צמחי נוסף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טאקו עוף בגריל עם רוטב זרעי דלעת, טאקו דגים עם סלסה Habanero, ו מנגו habanero טאקו שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים זרעים במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד תחילת צבע פופ, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
העבר לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להוסיף 2 3/4 מרק כוסות. להתמזג עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של בלנדר מדי פעם. רוטב דק כדי עקביות של מיונז דק, הוספת מרק על ידי 1/4 כוסים; העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שלב עגבניות, 2 כפות שמן, 2 כפות מים, אורגנו וצ ' ילי בסיר בינוני כבד ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים עד עגבניות להתפרק, ערבוב מדי פעם, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
העברת תערובת עגבניות למעבד ומחית. מתבלים לפי הטעם במלח. (רטבים ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יוצקים שמן צמחי נוסף למחבת בינונית עד לעומק של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מחממים שמן על אש בינונית-נמוכה. מטגנים 1 טורטייה בשמן רק עד רך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
העברה לתבנית אפייה. טפיחה עם מגבות נייר לספוג עודפי שמן. חזור עם טורטיות שנותרו, הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לחמם מחדש רוטב דלעת זרע; להסיר מהחום. לטבול 1 טורטייה לתוך רוטב; להעביר לצלחת. כף 2 כפות קצוץ ביצה למרכז.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
(קיבלר)(קיבלר)
8
להפשיל לצרף ביצה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(קיבלר)(קיבלר)
9
מקום טאקו, צד התפר למטה, ב 13x9x2 אינץ ' צלחת אפיית זכוכית. חזור על טבילה ומילוי טורטיות שנותרו. צלחת כיסוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
אופים טאקו עד מחומם דרך, כ -30 דקות. לחמם מחדש רוטב עגבניות-habañero ורוטב דלעת זרע הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מעבירים 2 טאקו לכל אחד מ-6 צלחות. נשאר כפית רוטב זרעי דלעת, ואז רוטב עגבניות על טאקו.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מפזרים ביצים מגורדות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
13
* ידוע גם בשם pepitas. זמין בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון טבעי וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.