טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה)
מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דג אמנון, טאקו דג אמנון מושחר, ו טאקו דגים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הדג על צלחת ומפזרים את הכמון, מלח, פלפל ואבקת צ ' ילי, אם אתה רוצה בעיטה.
טפטוף עם שמן זית ומיץ של 1 ליים.מחממים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד הזהב בצד החיצוני.
הסר מהמחבת ולהעביר לצלחת.
מערבבים את האבוקדו, מיץ של 1 סיד, בצל, כוסברה, מלח ופלפל ומניחים בצד.
מחממים את הטורטיות במחבת ungreased לעטוף את הטורטיות במגבת נקייה כדי לשמור אותם warm.To להרכיב את הטאקו, במקום כמות שווה של אמנון בכל טורטייה, יחד עם כפית גדולה של תערובת אבוקדו העליון עם חסה מגורר.
מגישים עם סלסה האהובה בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.