גשו לסופר וקנו מיץ ליים, אורגנו מקסיקני, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו Cod Vera Cruz, שרימפס ורה קרוז, ו ורה קרוז תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מפזרים את הליבוט עם אבקת אנצ ' ו, מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב חרוך משני הצדדים, ופשוט מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
באמצעות שני מזלגות, פתית את הליבוט לחתיכות בגודל ביס גדול ולשים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את שמן הזית ומיץ ליים, וזורקים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
7
מוסיפים את הכרוב והכוסברה וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננס
8
מגישים את הדגים עם טורטיות וסלסה ורה קרוז ולתת לאורחים למלא ולעטוף טאקו משלהם.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מחממים גריל פחם או גז גבוה לצלייה ישירה. לזרוק את העגבניות jalapenos עם כמה כפות של שמן קנולה מתבלים עם מלח ופלפל. גריל שניהם עד חרוך מכל הצדדים ופשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
10
הסר מן הגריל ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
חותכים את העגבניות, מסירים את הזרעים וחותכים לקוביות קטנות. קוביות jalapenos, כולל העור והזרעים.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
12
שים את העגבניות ואת jalapenos בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מוסיפים את הבצלים, הזיתים, הצלפים, שמן זית, חומץ, כוסברה, אורגנו ומיץ ליים ומתבלים במלח ופלפל.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.