קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

טאקו הליבוט עם סלסה אפרסק

טאקו הליבוט עם סלסה אפרסק
טאקו הליבוט עם סלסה אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלסה עבה קלה, טורטיות תירס מוגברות, הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה יוצא מן הכלל. נסו טאקו הליבוט בגריל עם סלסה ורדה, הליבוט עם סלסה אפרסק פיקנטי, ו הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר את הגריל לבישול ישיר על חום בינוני ושמן הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים הליבוט על צלחת ומשפשפים עם תיבול טאקו. מכסים בניילון נצמד ומרפאים במקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
הליבוטהליבוט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
מניחים את הליבוט על הגריל ומכסים. מבשלים 4 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר מן הגריל ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב סלסה, אפרסקים ואולספייס.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חותכים את הליבוט לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
7
מניחים חתיכות הליבוט ב טורטיות מחוממות העליון עם סלסה תערובת סלט כרוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועיריתתערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
הליבוטהליבוט
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.