קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו זרועות

טאקו זרועות
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טאקו זרועות, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את התמנון לרוטב הסויה לקערה בגודל בינוני ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
מערבבים את jicama, בצל אדום, מיץ ליים, מלח, סוכר ופלפל קאיין בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים עוד מחבת גדולה על חום גבוה ומוסיפים את 2 כפות שמן הזית האחרות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את התמנון מרוטב הסויה והוסף לאחד המחבתות על חום בינוני גבוה. מבשלים 2 דקות בכל צד. בעוד התמנון הוא בישול, להוסיף את טורטיות, 1 בכל פעם, למחבת גדולה אחרת על חום גבוה ומטגנים עד הזהב אור.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את התמנון המבושל מהמחבת ללוח חיתוך וקצוץ לחתיכות גסות. שים 1/4 של התמנון בכל טורטייה, העליון עם 2 כפות של תערובת jicama ומפזרים כוסברה. מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים עם כמה טריזים של גרגרי סיד וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."