זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו טאקו זרועות, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את התמנון לרוטב הסויה לקערה בגודל בינוני ומניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה על חום בינוני גבוה ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
4
מחממים עוד מחבת גדולה על חום גבוה ומוסיפים את 2 כפות שמן הזית האחרות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את התמנון מרוטב הסויה והוסף לאחד המחבתות על חום בינוני גבוה. מבשלים 2 דקות בכל צד. בעוד התמנון הוא בישול, להוסיף את טורטיות, 1 בכל פעם, למחבת גדולה אחרת על חום גבוה ומטגנים עד הזהב אור.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את התמנון המבושל מהמחבת ללוח חיתוך וקצוץ לחתיכות גסות. שים 1/4 של התמנון בכל טורטייה, העליון עם 2 כפות של תערובת jicama ומפזרים כוסברה. מסדרים על צלחות הגשה ומקשטים עם כמה טריזים של גרגרי סיד וכוסברה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.