קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

טאקו חזיר עם סלט כרוב ופפיטס חריף

טאקו חזיר עם סלט כרוב ופפיטס חריף
טאקו חזיר עם סלט כרוב ופפיטס חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 340 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמנת, סלט כרוב, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב pepitas אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פלאן תפוח קרמל עם Pepitas קלוי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: טאקו חזיר עם סלט כרוב ופפיטס חריף, טאקו חזיר אסיאתי עם סלט כרוב חריף, ו טאקו דגים חריפים עם סלט כרוב.

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. חזיר מעייל קל עם ספריי בישול; לשפשף תערובת תבלינים על שני הצדדים של חזיר. מכסים ומקררים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 1 דקה בכל צד או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
חותכים חזיר לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
מערבבים חזיר 2 כפות מיץ בקערה בינונית, זורק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
שלב את הנותרים 2 כפות מיץ, פלפל, בצל, jalapeo, וסלט כרוב בקערה גדולה, זורק היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים מחבת לא דביקה על חום בינוני. מחבת מעיל עם ספריי בישול. מסדרים 6 טורטיות בשכבה אחת; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה. חזור על הליך עם ספריי בישול ו 6 טורטיות הנותרים. מחלקים תערובת חזיר באופן שווה בין טורטיות; העליון כל טורטיה עם 2 כפות תערובת קולסלאו, 1 1/2 כפיות שמנת חמוצה, ו 1 1/2 כפיות פפיטס מתובל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
זרעי דלעתזרעי דלעת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.