קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

טאקו טונה מצופה צ'ילה

טאקו טונה מצופה צ'ילה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו טונה מצופה צ'ילה יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סטייק טונה ברמה של סושי, ארוגולה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה, כמון מטוגן במחבת-צ'ילה דג מצופה בדג, ו צדפות צ'ילי עם סלט מלפפון (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא מיץ תפוזים, צ ' יפוטלס, וחומץ לרתיחה בסיר כבד 1 - עד 1 1/2 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד מופחת 1/3 כוס נדיבה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
שמן פלפלשמן פלפל
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מחום וקריר.
3
בעוד רוטב מתקרר, להכין גריל פחם או גז לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
בזמן שהגריל מתחמם, מערבבים כוסברה, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל שחור ומלח כשר בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מברשת טונה מכל הצדדים עם 1 כף שמן (סך), ואז מעיל את כל הצדדים באופן שווה עם תערובת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
טונה גריל על מתלה משומן קל, חשוף, פונה חום מכל הצדדים, עד השחמה מבחוץ אבל עדיין נדיר במרכז, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
תנו לטונה לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
בעוד הטונה עומדת, טורטיות חום על הגריל, מתהפך פעם אחת, עד חם, על 1 דקה, ולשמור חם, עטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
לזרוק jicama עם כוסברה, מיץ ליים, הנותרים שמן כף, מלח ופלפל לטעום בקערה קטנה. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
JicamaJicama
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
שים טורטייה על כל אחד 4 צלחות. מחלקים ארוגולה, ג ' יקמה, ואבוקדו בין טורטיות, הסדרת מרכז למטה שווה של כל אחד. פורסים טונה בעובי 1/4 אינץ ' ומחלקים בין טאקו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות1/2 פלפל ירוק בינוני חתוך לרצועות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
JicamaJicama
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
רסס צ ' יפוטלה באופן שווה על טונה ולגלגל טאקו כדי לצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפלשמן פלפל
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, טונה יכול להיות מבושל חם משומן קל היטב מתובל היטב מחבת גריל על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

מרכיבים

340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(1 1/2 אינץ ' עבה) סושי כיתה טונה סטייק(1 1/2 אינץ ' עבה) סושי כיתה טונה סטייק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה בגזרה רופפת, גבעולים גסים מושלכיםארוגולה בגזרה רופפת, גבעולים גסים מושלכים1אבוקדו קליפורניה בשליםאבוקדו קליפורניה בשלים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'יפוטלס משומר טחון adobo (כולל רוטב)צ'יפוטלס משומר טחון adobo (כולל רוטב)2(יכול להיות או להרחיק)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף410-inchs(9 עד 10 אינץ') טורטיות קמח(9 עד 10 אינץ') טורטיות קמח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצה בצפיפותכוסברה טרייה קצוצה בצפיפות2(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname2(יכול להיות או להרחיק)כמון טחוןכמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקmatchstick (1/8 אינץ ' עבה) חתיכות של jicama (מ 1 jicama קטן, קלופים)matchstick (1/8 אינץ ' עבה) חתיכות של jicama (מ 1 jicama קטן, קלופים)2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי2(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. המרלו של דריוש עם 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק