טאקו טונה עם בצל
טאקו טונה עם בצל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 434 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מיץ ליים, טורטיות תירס, מלפפון קלופים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: טאקו אמנון עם פלפלים ובצל, טאקו טונה, ו טורטיה עם טונה ובצל.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל. במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח ומבשלים בחום גבוה בינוני עד שמתרככים ומשחימים, כ-8 דקות.
מוסיפים את אבקת הצ ' יפוטלה ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את האורגנו ואת החומץ ומבשלים 1 דקה.
בינתיים, בקערה, לשלב את המנגו, מלפפון, סראנו, מיץ ליים וכוסברה העונה סלסה עם מלח.
תשמן את הגריל. לשפשף את הטונה עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח. גריל מעל חום גבוה עד חרוך קלות ורוד בתוך, כ 3 דקות לכל צד.
העברה לצלחת. גריל טורטיות עד חם ורך, כ -10 שניות. מחסנית טורטיות ולעטוף אותם בנייר כסף כדי להתחמם.
חותכים דק את הטונה ומעבירים למגש.
מגישים עם בצל, סלסה וטורטילות.
תן לכולם להכין טאקו משלהם.