טאקו סטייק עם סלסה חרוכה
מתכון טאקו סטייק עם סלסה חרוכה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שיני שום, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק וטאקו ירקות חרוך, טאקו שרימפס בגריל עם סלסה תירס חרוך, ו טאקו סטייק מחבת קל עם תירס חרוך וsriracha (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
מברשת ראשונה 5 מרכיבים עם 2 כפות. שמן זית. מבשלים תירס ובצל במחבת חמה, פונה מדי פעם, 5 עד 6 דקות או עד חרוך.
הסר מהמחבת. מבשלים פלפלים במחבת 5 עד 6 דקות או עד חרוך.
הסר מהמחבת. מבשלים עגבניות במחבת 2 עד 3 דקות או עד חרוך.
לשפשף סטייק עם תיבול סטייק, ומבשלים במחבת על חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות בכל צד או במידה הרצויה של doneness.
הסר מן המחבת, ולתת לעמוד 5 דקות. סטייק צ ' ופ.
חותכים גרעינים תירס מן הקורים, ומניחים בקערה גדולה. תיפטר מקלחונים. קוצצים בצל, מיני פלפלים, poblano, ועגבניות. מערבבים יחד שום, הבא 2 מרכיבים, הנותרים 2 כפות. שמן זית וירקות קצוצים.
מגישים סטייק וסלסה טורטיות עם תוספות הרצוי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יקב Four Brix Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " תערובת עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.