קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס

טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס
טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1309 קלוריות, 139 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ תפוזים, אננס, מקרל אמריקאי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טאקו עוף צ'ילי ליים עם סלסה אננס בגריל + תפריט שבועי, טאקו חזיר בגריל עם סלסה אננס, ו טאקו אל כומר עם סלסה אננס בגריל.

הוראות

1
דגים נקיים (שלבים 1 ו -2 של "מצאת את הדגים," להלן). משני צידי כל דג, לחתוך 2 חתכים אלכסוניים דרך בשר רק עד עצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
שלב הדבק achiote, 1/4 כוס מיץ ליים, מיץ תפוזים, 2 כף. שמן, 1/2 כפית. קאיין, ו-6 כפות. כוסברה קצוצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
להוסיף דגים ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה, עובד אותו לתוך חתכים. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
חום גריל גבוה (450 עד 550).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מסננים דגים ולשפשף עם הנותרים 1 כף. שמן. בקערה, לשלב אננס, בצל, מלח, נשאר 1 כף. מיץ ליים, 1/8 עד 1/4 כפית. קאיין, ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה; סלסה צונן עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. דג גריל, מכוסה, עד סימנים מופיעים ודגים לשחרר כאשר דחפו עם מלקחיים, על 3 דקות; בעדינות להתהפך ולבשל בצד השני, על 2 דקות. באמצעות מרית רחבה, להעביר דגים ללוח.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מגישים דגים שלמים ולתת סועדים פילה משלהם (ראה שלב 4, להלן) או פילה דגים במטבח ולהגדיר על מגש חם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מגישים עם סלסה, טורטיות, וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
9
מצאת את הדג ... מה עכשיו? חלק מהשווקים ינקו אותם עבורכם, אבל אם לא, אתם יכולים לעשות זאת בעצמכם בקלות -- זה פשוט דורש קצת תרגול.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
10
קנה מידה וחתך. לגרד את הקשקשים בעדינות עם קצות האצבעות.
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
11
חותכים דרך שני הצדדים של הבטן 1/4 ב. מקצה, מצווארון לזנב.
12
נקי. משוך את האומץ; לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ. חותכים את הסנפירים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
פילה (גלם). דגים להבקיע כל הדרך סביב צווארון רק עד העצם. החלק את האצבע המורה לתוך לחתוך בצד אחד של הצווארון והאמה שלך לתוך הצד השני. החלק את האצבעות לאורך עמוד השדרה לזנב, משיכת פילה חינם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
חותכים את הזנב ולשלוף את כל העצמות שנותרו.
15
פילה (מבושל). הפוך 3 חתכים דרך בשר לעצמות: לאורך עמוד השדרה (לצד אחד של זה), בצווארון, ורק מעל הזנב. החלקת סכין תחת פילה כדי לשחרר אותו מעמוד השדרה, ולהרים אותו. משוך את הזנב ולהרים את עמוד השדרה ואת הראש לפילה התחתון חינם. תוציא את כל העצמות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
16
הערה: מצא את הדגים הקטנים האלה בכמה חנויות מכולת, שווקי דגים (ייתכן שיהיה עליך להזמין אותם), ושווקים אסיאתיים. אם אתה גר ליד עיר החוף, ראש אל הרציפים-אנשובי טרי ריח נמכרים לעתים קרובות כפיתיון. חפש דגים עם עיניים בהירות, עור מבריק, וריח קל. הם מאוד מתכלים, כך מתכנן לבשל אותם באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי טריאנשובי טרי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
17
* חפש הדבק achiote במעבר המזון הלטיני של המכולת שלך או בשווקים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.