טאקו עדשים טעים
. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 39%. נסו טאקו עדשים טעים, מרק עדשים טעים, ו טאקו טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום עד מכרז, על 5 דקות.
מערבבים עדשים ותיבול טאקו לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים במשך 1 דקה.
מכסים עדשים עם מרק עוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי ומבשלים עד עד עדשים הם במכרז, 25 עד 30 דקות.
לחשוף ולבשל עד שהתערובת מתעבה מעט, 6 עד 8 דקות. עדשים מחית מעט; מערבבים סלסה.
מגישים על תערובת עדשים 1/4 כוס בכל קונכיית טאקו; העליון עם חסה, עגבניות, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.