טאקו עוף פיאסטה עם מנגו וסלט ג'יקמה
המתכון פיאסטה עוף טאקו עם מנגו וסלט Jicama מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מיץ ליים, שמן זית, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו טאקו עוף פיאסטה עם מנגו וסלט ג'יקמה, טאקו קרניטאס חזיר בר עם Jicama-סלסה מנגו, ו סלט עוף, מנגו וג'יקמה W טקילה-ויניגרט ליים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלט, לשלב הראשון 8 מרכיבים.
כדי להכין טאקו, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף באופן שווה עם אבקת צ 'ילי, כמון ופלפל צ' יפוטלה.
להוסיף תערובת עוף למחבת; לטגן 3 דקות.
חום שנותר 1 כפית שמן במחבת.
מוסיפים פלפל ובצל כוס 1; מבשלים 3 דקות או עד פריך-מכרז. להחזיר תערובת עוף למחבת; לבשל 2 דקות או עד העוף נעשה.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מסדרים 2 כפות ירקות מעורבים, על תערובת 1/3 כוס עוף, ועל 2 כפות סלט בכל טורטייה; לקפל מעל.