קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

טאקו ראג'אס תפוחי אדמה קריספי

טאקו ראג'אס תפוחי אדמה קריספי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, גבינת מונטריי ג'ק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. טאקו ראג'אס כרוב ותפוחי אדמה, ארוחת ערב: טאקו דה ראג'אס קון קרמה, ו ארוחת ערב הערב: פטריות, ראג'ות וטאקו תירס עם פרסקו קווסו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לראג ' ות תפוחי האדמה: הביאו לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים ובשלו תפוחי אדמה עד שהם רכים, בערך 6 עד 8 דקות, והקפידו לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסננים, מייבשים ומורחים בשכבה אחת על מגש להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
קולים בצל עם מלח ופלפל עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה פלפלים אדומים וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
יוצקים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד שהקרם מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
7
מוסיפים גבינות ותפוחי אדמה מגורדים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שרק מחממים אותם.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
8
מסירים מהאש.
1
מחממים שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס בסיר גדול ועמוק או בטיגון עמוק. טובלים טורטיות בקצרה, אחת אחת, בשמן החם, רק כדי להתרכך. כף תערובת ראג ' ות תפוחי אדמה למרכז כל טורטיה מרוככת. מקפלים לשניים כדי לצרף תערובת ומאובטח עם קיסם מושחל דרך הקצה העליון של הטורטייה. מטגנים טאקו עמוק במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם פריכים וזהובים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוציאים ומסננים היטב.
3
להגשה, כף צ ' יפוטלה קרמה על ארבע צלחות הגשה, והתפשט מעט ליצירת מיטה לטאקו.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
4
מניחים טאקו רג ' אס תפוחי אדמה פריך על גבי קרמה. מסיימים בציפוי עם כפיות נדיבות של גוואקמולי גבול ותירס מתענגים ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
שלב היטב את החומרים בקערת ערבוב קטנה. טועמים ומתאימים תבלינים לפי הצורך. מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
חותכים את האבוקדו לרבעים ומניחים בקערת ערבוב. מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג עד שהם שמנמנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מוסיפים את שאר החומרים ומשלבים במזלג.
8
מגישים מיד.
9
מחממים 1/2 כוס משמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
קולים את התירס עם המלח והפלפל, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
11
מעבירים לקערת ערבוב גדולה ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מוסיפים פלפלים חתוכים לקוביות לתירס המוקפץ יחד עם הבצל הירוק, חומץ היין האדום ושאר 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
13
מערבבים היטב ומניחים לשבת 20 עד 30 דקות כדי למזג את הטעמים.
14
מגישים בטמפרטורת החדר.

מרכיבים

5אבוקדו בשלים בקליפורניה, רצוי הס, חצוי, זרע וקולףאבוקדו בשלים בקליפורניה, רצוי הס, חצוי, זרע וקולף1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם12smallsטורטיות תירסטורטיות תירס1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת Cotija מגורדתגבינת Cotija מגורדת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק62 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני תירס טריים (כ 5 אוזניים)גרעיני תירס טריים (כ 5 אוזניים)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)4צ'ילי ג' לפנו, גבעול, זרע וקוביות דקצ'ילי ג' לפנו, גבעול, זרע וקוביות דק0ליים, מיץליים, מיץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים סחוט טרימיץ ליים סחוט טרי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת מנצ'גו מקסיקנית מגוררת או מונטריי ג' קגבינת מנצ'גו מקסיקנית מגוררת או מונטריי ג' ק21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי וחתוך בפרוסות 1/4 אינץ ' לאורכובצל, חצוי וחתוך בפרוסות 1/4 אינץ ' לאורכו791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פנלה מגוררתגבינת פנלה מגוררת41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרצ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וג' וליאןצ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וג' וליאן4צ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץצ'ילי פובלאנו, קלויים, קלופים, זרעים וחותכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, cored, זרע, וחתוך לקוביות 1/4 אינץפלפל אדום, cored, זרע, וחתוך לקוביות 1/4 אינץ41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים אדומים, קלויים, קלופים, זורעים, ו juliennedפלפלים אדומים, קלויים, קלופים, זורעים, ו julienned1( חצילים)בצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות12שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם4בצל ירוק, חלקים לבנים וירוקים בהירים, פרוסים דק באלכסוןבצל ירוק, חלקים לבנים וירוקים בהירים, פרוסים דק באלכסון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות12שרימפס וורידיםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה מזהב יוקון, קלופים וחתוכים בקוביות בגודל 1/2 אינץתפוחי אדמה מזהב יוקון, קלופים וחתוכים בקוביות בגודל 1/2 אינץ0ל 1/2 צ'יפוטלה ואדובו, לפי הטעם, טחון דק לעיסהל 1/2 צ'יפוטלה ואדובו, לפי הטעם, טחון דק לעיסה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.