זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, גבינת מונטריי ג'ק, שמן זית כתית מעולה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. טאקו ראג'אס כרוב ותפוחי אדמה, ארוחת ערב: טאקו דה ראג'אס קון קרמה, ו ארוחת ערב הערב: פטריות, ראג'ות וטאקו תירס עם פרסקו קווסו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לראג ' ות תפוחי האדמה: הביאו לרתיחה סיר בינוני של מים מומלחים ובשלו תפוחי אדמה עד שהם רכים, בערך 6 עד 8 דקות, והקפידו לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
מסננים, מייבשים ומורחים בשכבה אחת על מגש להתקררות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
קולים בצל עם מלח ופלפל עד שהם מתחילים להשחים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה פלפלים אדומים וצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
יוצקים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה ומצמצמים לרתיחה. מבשלים 4 דקות או עד שהקרם מתחיל להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מוסיפים גבינות ותפוחי אדמה מגורדים ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שרק מחממים אותם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מסירים מהאש.
1
מחממים שמן צמחי ל -350 מעלות צלזיוס בסיר גדול ועמוק או בטיגון עמוק. טובלים טורטיות בקצרה, אחת אחת, בשמן החם, רק כדי להתרכך. כף תערובת ראג ' ות תפוחי אדמה למרכז כל טורטיה מרוככת. מקפלים לשניים כדי לצרף תערובת ומאובטח עם קיסם מושחל דרך הקצה העליון של הטורטייה. מטגנים טאקו עמוק במשך 3 עד 5 דקות, עד שהם פריכים וזהובים קלות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
קציצות עוף צמחוניות קפואות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים ומסננים היטב.
3
להגשה, כף צ ' יפוטלה קרמה על ארבע צלחות הגשה, והתפשט מעט ליצירת מיטה לטאקו.
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -400 דולר.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.