טאקו שפמנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 564 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 34 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, בצל, פילה שפמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו טאקו שפמנון, טאקו שפמנון מושחר, ו נעלם לדוג: טאקו שפמנון עם סלט צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקולסלאו: בקערה בינונית שלבו את תערובת הקולסלו, הבצל האדום, הצנוניות והכוסברה. בקערה קטנה מקציפים יחד את מיץ הליים, הדבש, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרוב
מיץ ליים
בצל אדום
עלי וגבעולי כוסברה
צנון
פלפל
דבש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיפים לתערובת הקולסלאו, זורקים בעדינות לציפוי.
3
לרימולד: בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, השום, הבצל הירוק, החרדל, מיץ הלימון והשמיר. מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
מיץ לימון
שמנת חמוצה
Remoulade
חרדל
שום
שמיר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
עבור שפמנון: בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ ' וחום ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
חותכים את שפמנון לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
6
מערבבים ומקציפים יחד את קמח התירס ותיבול הקג ' ון. מצפים את רצועות השפמנון בתערובת קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajun
קמח תירס
שפמנון
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מטגנים את השפמנון, בקבוצות במידת הצורך, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנון
8
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
מניחים 2 עד 3 רצועות שפמנון במרכז כל קליפת טאקו מטוגנת. מעל כל אחד באופן שווה בתערובת הקולסלאו. בובה עם הרמולייד.
מרכיבים שתצטרך
Remoulade
שפמנון
10
מגישים עם פרוסות אבוקדו ופרוסות ליים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
אבוקדו
11
מחממים את השמן בתנור הולנדי ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
12
מניחים את הטורטייה בשמן, מתקפלים לצורת טאקו בעזרת מלקחיים חסיני חום. (תצטרך להחזיק את צורתו עם המלקחיים בזמן שהוא מטגן.) מטגנים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
שפמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.