קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות47
מגזין

טאקו שפמנון

טאקו שפמנון
טאקו שפמנון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 564 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 34 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, בצל, פילה שפמנון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו טאקו שפמנון, טאקו שפמנון מושחר, ו נעלם לדוג: טאקו שפמנון עם סלט צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקולסלאו: בקערה בינונית שלבו את תערובת הקולסלו, הבצל האדום, הצנוניות והכוסברה. בקערה קטנה מקציפים יחד את מיץ הליים, הדבש, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלט כרובתערובת סלט כרוב
מיץ לייםמיץ ליים
בצל אדוםבצל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
צנוןצנון
פלפלפלפל
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים לתערובת הקולסלאו, זורקים בעדינות לציפוי.
3
לרימולד: בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, השום, הבצל הירוק, החרדל, מיץ הלימון והשמיר. מכסים ומכניסים למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
מיץ לימוןמיץ לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
RemouladeRemoulade
חרדלחרדל
שוםשום
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
עבור שפמנון: בתנור הולנדי גדול, יוצקים את השמן לעומק של 2 אינץ ' וחום ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
חותכים את שפמנון לרצועות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
6
מערבבים ומקציפים יחד את קמח התירס ותיבול הקג ' ון. מצפים את רצועות השפמנון בתערובת קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
קמח תירסקמח תירס
שפמנוןשפמנון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מטגנים את השפמנון, בקבוצות במידת הצורך, עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שפמנוןשפמנון
8
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
מניחים 2 עד 3 רצועות שפמנון במרכז כל קליפת טאקו מטוגנת. מעל כל אחד באופן שווה בתערובת הקולסלאו. בובה עם הרמולייד.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade
שפמנוןשפמנון
10
מגישים עם פרוסות אבוקדו ופרוסות ליים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
אבוקדואבוקדו
11
מחממים את השמן בתנור הולנדי ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
12
מניחים את הטורטייה בשמן, מתקפלים לצורת טאקו בעזרת מלקחיים חסיני חום. (תצטרך להחזיק את צורתו עם המלקחיים בזמן שהוא מטגן.) מטגנים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
13
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלט כרוב שיער אנג'לסלט כרוב שיער אנג'ל8קצת קישואים קצוציםאבוקדו פרוס, אופציונליאבוקדו פרוס, אופציונלי1גבינת פרמזן מגוררתתיבול Cajunתיבול Cajun425פלפל האבנרופילה שפמנוןפילה שפמנון6עד 8 טורטיות תירסעד 8 טורטיות תירס3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרפילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)1גבינת פרמזן מגוררתחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3קרום: פירורי קרקר גרהםכוסברה טריה טריה, אופציונליתכוסברה טריה טריה, אופציונלית2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון3בצל ירוק, טחוןבצל ירוק, טחון1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרי (כ-2 לימונים)מיץ ליים טרי (כ-2 לימונים)8קצת קישואים קצוציםפלחי ליים, אופציונליפלחי ליים, אופציונלי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק4צנוניות, פרוסות דקצנוניות, פרוסות דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל אדום פרוס דקבצל אדום פרוס דק0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות8קצת קישואים קצוציםשמן צמחי לטיגוןשמן צמחי לטיגון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.