טארט אגס כפרי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב חמאה דל שומן, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט אגס כפרי, טארט אגס כפרי, ו טארט אגס כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את הקרום, בקערה בינונית להקציף יחד את קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר מגורען
קרום
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מוסיף את החמאה באמצעות שני סכינים או חותך מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עד שאתה מקבל pebbly, מרקם כמובן. בקערה קטנה לשלב את חלב החמאה ומי קרח. באמצעות מזלג, בהדרגה לערבב את תערובת חלב חמאה לתוך תערובת הקמח. לטפוח את הבצק לתוך סיבוב 4 אינץ ' לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
מים
חמאה
בצק
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
עטיפת פלסטיק
קערה
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F, ומכינים את המילוי. לקלף את האגסים, הליבה אותם לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה לזרוק את פרוסות האגס עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
4
מפזרים את עמילן התירס, סוכר חום וקינמון ולזרוק עד האגסים מצופים באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
עמילן תירס
קינמון
אגס
5
על משטח מקורר קל, לגלגל את הבצק הצונן לתוך מעגל גדול על תשעה סנטימטרים בקוטר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ועטיפת הבצק על מערוך, להעביר את תבנית האפייה מוכנה. אם הבצק נשבר בכל תיקון אותו עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
מערוך
6
מסדרים את האגסים בתל במרכז הבצק, ומשאירים דייר 2 אינץ'. מקפלים את הגבול מעל המילוי. זה יכסה רק את האגסים באופן חלקי ואינו צריך להיות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
בצק
אגס
7
אופים את הטארט במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, שמירה על הטארט בתנור כל הזמן, ואופים במשך 40 דקות נוספות, עד האגסים רכים והקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרום
אגס
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
בקערה קטנה מערבבים יחד את הדבש ואת המים רותחים כדי להפוך זיגוג. כאשר הטארט נעשה להסיר אותו מהתנור לצחצח את זיגוג הדבש על כל החלק העליון של הפרי והקרום.