קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגס כפרי

טארט אגס כפרי
טארט אגס כפרי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב חמאה דל שומן, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו טארט אגס כפרי, טארט אגס כפרי, ו טארט אגס כפרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את הקרום, בקערה בינונית להקציף יחד את קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סוכר מגורען ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קרוםקרום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיף את החמאה באמצעות שני סכינים או חותך מאפה, לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עד שאתה מקבל pebbly, מרקם כמובן. בקערה קטנה לשלב את חלב החמאה ומי קרח. באמצעות מזלג, בהדרגה לערבב את תערובת חלב חמאה לתוך תערובת הקמח. לטפוח את הבצק לתוך סיבוב 4 אינץ ' לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
מיםמים
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 425 מעלות F, ומכינים את המילוי. לקלף את האגסים, הליבה אותם לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ'. בקערה גדולה לזרוק את פרוסות האגס עם מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
4
מפזרים את עמילן התירס, סוכר חום וקינמון ולזרוק עד האגסים מצופים באופן שווה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
אגסאגס
5
על משטח מקורר קל, לגלגל את הבצק הצונן לתוך מעגל גדול על תשעה סנטימטרים בקוטר. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, ועטיפת הבצק על מערוך, להעביר את תבנית האפייה מוכנה. אם הבצק נשבר בכל תיקון אותו עם האצבעות שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מערוךמערוך
6
מסדרים את האגסים בתל במרכז הבצק, ומשאירים דייר 2 אינץ'. מקפלים את הגבול מעל המילוי. זה יכסה רק את האגסים באופן חלקי ואינו צריך להיות אפילו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגסאגס
7
אופים את הטארט במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F, שמירה על הטארט בתנור כל הזמן, ואופים במשך 40 דקות נוספות, עד האגסים רכים והקרום הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בקערה קטנה מערבבים יחד את הדבש ואת המים רותחים כדי להפוך זיגוג. כאשר הטארט נעשה להסיר אותו מהתנור לצחצח את זיגוג הדבש על כל החלק העליון של הפרי והקרום.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
פירותפירות
דבשדבש
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
9
מעבירים לצלחת כדי להתקרר מעט.
10
חותכים 6 פלחי לשרת חם או טמפרטורת החדר.