מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת מסקרפונה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט אגס מזוגג פורט עם קרום רוזמרין-Cornmeal, רוקפור אגס דבש טארט, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או גריז עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
אבק קרש חיתוך עם קמח ולפתוח את בצק עלים על זה. אבק יותר קמח על בצק עלים בעדינות לגלגל את הקמטים.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
קמח לכל מטרה
גלול
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
3
מעבירים את גיליון בצק עלים אל גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
4
באמצעות מזלג, לחדור גבול סביב קצה בצק עלים, 1/2 אינץ ' מהקצוות. לדקור את מרכז הבצק, כמו גם, על 10 פעמים בכל רחבי. בקערה, לשלב את הסוכר, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
קינמון
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מסדרים את האגס, ואת פרוסות תפוח על גבי המאפה ב 4 שורות או באלכסון, חופפים פרוסות פירות והימנעות הגבול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פירות
תפוח
אגס
6
מברשת את הפרי עם חמאה מומסת העליון עם קינמון-סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
פירות
סוכר
7
אופים את הטארט במשך 15 דקות, או עד המאפה הוא חום זהוב ומתחיל לנשוף.