טארט אגס תפוחים מזוגג דבש
מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת מסקרפונה, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו טארט אגס מזוגג פורט עם קרום רוזמרין-Cornmeal, רוקפור אגס דבש טארט, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או גריז עם תרסיס בישול nonstick.
אבק קרש חיתוך עם קמח ולפתוח את בצק עלים על זה. אבק יותר קמח על בצק עלים בעדינות לגלגל את הקמטים.
מעבירים את גיליון בצק עלים אל גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
באמצעות מזלג, לחדור גבול סביב קצה בצק עלים, 1/2 אינץ ' מהקצוות. לדקור את מרכז הבצק, כמו גם, על 10 פעמים בכל רחבי. בקערה, לשלב את הסוכר, וקינמון.
מסדרים את האגס, ואת פרוסות תפוח על גבי המאפה ב 4 שורות או באלכסון, חופפים פרוסות פירות והימנעות הגבול.
מברשת את הפרי עם חמאה מומסת העליון עם קינמון-סוכר.
אופים את הטארט במשך 15 דקות, או עד המאפה הוא חום זהוב ומתחיל לנשוף.
מברשת דבש על הפרי ואופים במשך 5 דקות נוספות.
מגישים חם עם גבינת מסקרפונה.