טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה
טארט אפרסק מזוגג דבש עם קרם מסקרפונה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה, ו עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לחתוך חמאה עד חתיכות בגודל אפונה טופס. עם ריצת מכונה, להוסיף מספיק מי קרח על ידי כפות כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לקרר 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים overhang ב ולחץ כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לחץ בתוך קצה הקרום כדי לדחוף אותו 1/8 כדי 1/4 אינץ ' מעל הקצה העליון של פאן. פירס תחתית קרום עם מזלג. להכניס למקרר 1 שעה.
אופים קרום טארט עד הזהב, פירסינג עם מזלג אם בועות טופס, על 25 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב; לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מערבבים סוכר, קמח וקליפות לימון בקערה גדולה כדי להתמזג.
מוסיפים אפרסקים וזורקים למעיל.
טפטוף דבש על תערובת אפרסק; נקודה עם חמאה ומפזרים שקדים.
אופים עד אפרסקים רכים שקדים קלויים, על 35 דקות.
מברישים פירות ושקדים עם שימורי אפרסק. מגניב 15 דקות לפני ההגשה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. חנות טארט בטמפרטורת החדר.)
באמצעות מיקסר חשמלי, beat cream, mascarpone, סוכר, ווניל בקערה גדולה עד פסגות טופס. פורסים טארט ל-6 פלחי ומגישים עם גושים של קרם מסקרפונה.
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.