קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה

טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה
טארט אפרסק מזוגג דבש עם קרם מסקרפונה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו טארט אפרסק בזיגוג דבש עם קרם מסקרפונה, טארט אפרסק עם בזיליקום וסקרפונה, ו עוגת מסקרפונה עם דבש, תפוזים ופיסטוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד. באמצעות הפעלה / כיבוי, לחתוך חמאה עד חתיכות בגודל אפונה טופס. עם ריצת מכונה, להוסיף מספיק מי קרח על ידי כפות כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים overhang ב ולחץ כדי ליצור צדדים בעובי כפול. לחץ בתוך קצה הקרום כדי לדחוף אותו 1/8 כדי 1/4 אינץ ' מעל הקצה העליון של פאן. פירס תחתית קרום עם מזלג. להכניס למקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
אופים קרום טארט עד הזהב, פירסינג עם מזלג אם בועות טופס, על 25 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב; לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מערבבים סוכר, קמח וקליפות לימון בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים אפרסקים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3
יוצקים לתוך קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
4
טפטוף דבש על תערובת אפרסק; נקודה עם חמאה ומפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
אופים עד אפרסקים רכים שקדים קלויים, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מברישים פירות ושקדים עם שימורי אפרסק. מגניב 15 דקות לפני ההגשה. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה. חנות טארט בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
שימורי אפרסקשימורי אפרסק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1
באמצעות מיקסר חשמלי, beat cream, mascarpone, סוכר, ווניל בקערה גדולה עד פסגות טופס. פורסים טארט ל-6 פלחי ומגישים עם גושים של קרם מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
* גבינת שמנת איטלקית זמינה בשווקים איטלקיים וסופרמרקטים רבים.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך