טארט גבינה ואגסים כחולים
גבינה כחולה ואגס טארט דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . אם יש לך בצק עלים, עלי טימין, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת די גרועה. נסו טארט גבינה ואגסים כחולים, אגס וטארט גבינה כחולה, ו אגוזי לוז, אגס, ועוגת גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 עם מתלה להגדיר על התחתונה.
שכב בצק שטוח על גיליון אפייה מצופה בנייר קלף. נקב חורים בכל רחבי הבצק עם מזלג, משאיר את אינץ החיצוני ללא פגע.
אופים עד הבצק מתחיל לנשוף, על 10 דקות.
לטאטא יחד ביצה וגבינה עד חלקה להפיץ על הבצק, באמצעות כף כדי להעביר תערובת לעבר הפינות. בצל קצוץ בשמן במחבת עד שהתרכך. לפזר בצל ואגסים על גבינות.
אופים עד מאפה הוא חום זהוב ביצה להגדיר, על 15 דקות.
מפזרים קורנית וחותכים לריבועים.