טארט גבינת קנטאל
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. אם 34 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טארט גבינת מלונים יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, הפלפל, גבינת קנטל חסרת הקפאה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם כרישה וירקות מעורבבים עם גבינת מלונים, טארט גבינה עם ביצה, ו עוגת חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ומלח במעבד 5שניות.
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד לקבלת ארוחה גסה מאוד.
הוסף 3 כפות מי קרח. תערובת גושים untilmoist טופס, הוספת עוד מים byteaspoonfuls אם הבצק יבש. לאסוף doughinto כדור; לשטח לתוך דיסק. לעטוף בניילון.צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מרדדים בצק על flouredsurface קלות כדי 12-13 אינץ ' עגול.
העברה to9-inch-קוטר טארט פאן עם removablebottom.
חותכים את כל אבל 1/2 אינץ ' הבליטה.מקפלים overhang ובלחץ כך הצדדים ofdough לעלות 1/4 ל 1/3 אינץ ' מעל שפת פאן.להקפיא קרום 15 דקות.
מחממים תנור ל 191°. קו קרום עםנייר; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים קרום עד הצדדים נקבעים, על 25minutes.
אופים זהב חיוור crustuntil, פירסינג עם מזלג אם crustbubbles, על 20 דקות. להפחית את הביוץ כדי 350°f. קרום מגניב.
להמס חמאה mediumskillet כבד על חום בינוני.
מפזרים מלח ופלפל. Sautéuntil רך ומתחיל צבע, על 4minutes.
להקציף, ביצים, פלפל, אגוז מוסקט, וקערת מלח אינמדיום.
אופים עד מילוי מוגדר במרכז, 35 עד 38 דקות.
להעביר טארט מתלהולצייר 15 עד 30 דקות. לדחוף את תחתית המחבת, משחרר טארט.
מגישים חם טארט או בחדרספרטורה.
קנטאל הוא חצי-firmcheese עם טעם דשא קל כאשרaged. צ 'דר חווה אנגלי או צ' דר sharpwhite הם תחליפים בסדר.