טארט גבינת שמנת שוקולד-תות
מנה אחת מכילה 333 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח, ציפוי גלידת פאדג', חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טארט גבינת שמנת תות, טארט גבינת שמנת תות, ו גבינת שמנת תות קראמבל טארט.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מְזוּגָע. בקערה קטנה, שלבו את חמשת המרכיבים הראשונים; לחץ על התחתית ומעלה על דפנות 9 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
אופים 12-15 דקות או עד שהקרום מתייצב. מצננים על רשת.
בקערה קטנה נוספת מקציפים גבינת שמנת, סוכר קונדיטורים ווניל לתערובת אחידה.
מורחים על החלק התחתון של קרום מוכן. מסדרים חצאי תות, חתוכים בצד כלפי מטה, מעל המילוי. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה.
רגע לפני ההגשה, מזלפים ציפוי פאדג ' מעל טארט. מקררים שאריות.