המבורגר הודו עטוף בחסה עם גבינת עיזים
המתכון המבורגר הודו עטוף חסה עם גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אלף רוטב האי, שיני שום, טורקיה הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: המבורגר הודו טריאקי עטוף בחסה, המבורגר הודו בגריל עם ממרח גבינת עיזים, ו המבורגר הודו עם קומפוט אוכמניות וגבינת עיזים.
הוראות
בדיוק סיימתי לנסוע להילסבורו, אורגון מלוס אנג ' לס אתמול, ובחיי אני עייף! ידעתי שהטיול יהיה ניקוז, אז ניסיתי להצטייד בחלבון בלילה שלפני. רציתי לעשות משהו עם בשר הודו טחון כי זה היה במבצע בסופרמרקט, והיה לי גם קצת גבינת עיזים במקרר, אז החלטתי לעשות המבורגרים טורקיה! הכנתי אותם ללא לחמנייה חלקית כי רציתי לחתוך פחמימות עודפות, ובאופן חלקי כי לא רציתי לחזור למכולת ולקנות כמה. אז ארגנתי את זה, והייתי ממש מרוצה מאיך שזה נגמר! היו בו כל הטעמים שאני אוהב, ואני באמת אפילו לא לפספס את הלחמנייה. בנוסף, הרגשתי די טוב לאכול את זה. זה היה קל לעשות, גם, שהיה נוח במיוחד בסוף יום ארוך של אריזה. כרגע זה מרגיש טוב להיות שוב בבית שגדלתי בו, והנוף כאן לא יכול להיות יפה יותר. עצי התפוח, האגס והשזיפים בחצר האחורית של ההורים שלי פורחים במלואם, עם פריחת אביב קטנה ומקסימה שבוקעת מתוך הענפים האפורים שלהם. אני אצטרך לעשות משהו פירותי בקרוב כדי לחגוג את היופי של העונה!לחצו כאן למתכון להדפסה
מרכיבים: 1 lb. Ground Turkey8 אונקיות גבינת עיזים, לחתוך 1/2 אינץ עבה slices1 בצל, sliced1 עגבניות, Sliced1 ראש
חסה, עלים מפרידים2 שיני שום, Minced2 כפות חמאה 5 כפות שמן זית 4 ל 6 כפיות Ketchup4 ל 6 כפיות אלף דרסינג1 כפית אבקות שום 1/2 כפית מלח 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל שחור פלפל חריף 1/2 כפית פלפל חריף פלפל חריף 1/4 כפית פלפל צ 'יפ Paprika1/4 כפית Paprika1 / 4 כפית מלח ג 'ינג'ר
מחממים 3 כפות שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיף את הבצל פרוס, להפחית את החום בינוני נמוך, ולאפשר את הבצל לבשל caramelize בזמן שאתה יוצר את הקציצות, ערבוב כל חמש דקות, והסרה מחום לאחר 20-30 דקות או עד שהם הופכים חום זהוב.
מניחים את טורקיה הקרקע, ביצה, חמאה, נותר שמן זית, שום טחון, וכל התבלינים יבשים בקערה גדולה.
מערבבים את כולם יחד עם הידיים שלך עד שהם מעורבבים באופן שווה. לאחר מכן ליצור 4 עד 6 קציצות, על 5 אינץ 'בקוטר ואחד אינץ' עבה. אתה יכול לעשות אותם גדולים יותר או קטנים יותר בהתאם להעדפת גודל ההמבורגר שלך.מקררים את הקציצות עד הבצלים נעשים בישול.
הסר את הבצל מהמחבת עם כפית מחוררת ומניח אותם בקערה קטנה. ואז לבשל את ההמבורגרים באותה מחבת, היפוך כל כמה דקות, כך ששני הצדדים של הקציצה מבושלים, עד הטמפרטורה הפנימית של הקציצות מגיע לפחות 165 מעלות פרנהייט.
מניחים את הקציצה בקצה אחד של עלה החסה.
מניחים פרוסת גבינת עיזים על גבי תרנגול ההודו, ואז את הבצל המקורמל על גבי הגבינה, ואז כפית של אלף איים, ואז פרוסת עגבניות, ואז כפית קטשופ. תפוס את הקצה השני של החסה, ועטוף אותו מעל החלק העליון של ההמבורגר כך שהוא פוגש את הקצה השני של עלי החסה מתחת להמבורגר. מאובטח עם קיסם שיניים, ומגישים מיד.