והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 27 אוהדים. אם יש לך מים, גזר צמרות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת גזר וטרגון, דלעת מלוחה, ריקוטה, ו Caramelized בצל טארט, ו תבשיל תרד פריך מעוטר בתבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
1
צולים את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר את הגבעול וחתוך את הדלעת לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3
הסר את הזרעים והסיבים. ממלאים כל חלל במלח, פלפל, 3 קורנית ו -3 זרזי מרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
טפטוף כמה כפות שמן זית על כל הבשר. הפעל את חצאי הדלעת לחתוך בצד למטה על מגש מרופד בנייר כסף לצלות על 1 שעה (בהתאם לגודל), עד מרכך היטב.
מוסיפים את החמאה, המים וחלמון הביצה; פועמים עוד כמה פעמים עד שמרקם ארוחה הקורס מושג שמחזיק יחד כאשר נלחץ בין האגודל והאצבעות. לזרוק את התערובת על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף, טופס לתוך דיסק על ½ אינץ עבה, לעטוף היטב במקרר עד המשרד, כ 30 דקות.מילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות F. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה וקמצוץ נדיב של מלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך ופשוט מתחיל צבע. בערך 6 דקות. בסיר גדול לשלב גזר, 3/4 כוס מים, 1 כפית עלי טימין, 1 כפית גזר קצוץ צמרות, ו 1 כפית עלי מרג ' ורם קצוצים, 2 כפות חמאה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
8
מחממים את התערובת על חום גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה, ואז להפחית את המחבת לרתיחה. מבשלים עד הגזר מבושלים דרך, ערבוב בעדינות עד שרוב הנוזל כמעט התאדה והגזר מבריק, על 20 דקות. ברגע הדלעת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד לגרד את הבשר ולהוסיף אותו לקערה. בקערה של מעבד מזון מוסיפים 2 כוסות של מחית הדלעת הקלויה (שומרים את השאר לשימוש אחר), מוסיפים את תערובת הכרישה, 1-גבינת פרמזן כוס, 2 ביצים, ½ חלב כוס, 1/8 מלח כפית, הנותרים 1 כפית עלי טימין, נותרו 1 כפית עלי מרג ' ורם ואת הקמצוץ החריף ביותר של פלפל קאיין. דופק את התערובת 8 או 10 פעמים עד שהוא מעורבב היטב וחלק למדי. הכרישה צריכה להיות המרקם היחיד.לסיים את טארטים: בנדיבות חמאה 4 (4 ½ אינץ') מחבתות טארט עם קצה מחורץ וישבנים נשלפים. מעיל הצדדים ואת ישבנים עם פירורי הלחם. על משטח משוריין היטב, לגלגל את הבצק לכ 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות מחבתות טארט שלך כמדריך לחתוך את הבצק לתוך 4 דיסקים בגודל מתאים כדי להתאים על החלק התחתון רק של מחבתות טארט. להתאים את הדיסקים בתחתית המחבתות. אל תלחץ על הבצק בצדדים. להעביר את המחבתות למקרר כדי להירגע על 10 דקות.
מורחים את תערובת הדלעת על פני כל פני השטח של מחבת טארט, ממלאים את המחבת לחלוטין. להחליק את החלק העליון לרמה אטרקטיבית לארגן את פרוסות הגזר שמורות על גבי כל טארט. בחר את הטוב ביותר ואת רוב פרוסות אחידות כמו יהיה לך יותר ממה שאתה צריך.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גב שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
מפזרים את הטארטים עם הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
אופים עד משחימים היטב ולהגדיר. בערך 30 עד 35 דקות. קרום פירורי הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי לקרר כמה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להסיר את עוגות מן המחבתות בזהירות רבה. להפריש להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.