טארט דלעת עם גזר מתובל
והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 27 אוהדים. אם יש לך מים, גזר צמרות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת גזר וטרגון, דלעת מלוחה, ריקוטה, ו Caramelized בצל טארט, ו תבשיל תרד פריך מעוטר בתבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
הסר את הגבעול וחתוך את הדלעת לחצי לאורכו.
הסר את הזרעים והסיבים. ממלאים כל חלל במלח, פלפל, 3 קורנית ו -3 זרזי מרז ' ורם.
טפטוף כמה כפות שמן זית על כל הבשר. הפעל את חצאי הדלעת לחתוך בצד למטה על מגש מרופד בנייר כסף לצלות על 1 שעה (בהתאם לגודל), עד מרכך היטב.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.בצק: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, ¼-כפית מלח pepitos. דופק כמה פעמים כדי לטחון את pepitos די טוב.
מוסיפים את החמאה, המים וחלמון הביצה; פועמים עוד כמה פעמים עד שמרקם ארוחה הקורס מושג שמחזיק יחד כאשר נלחץ בין האגודל והאצבעות. לזרוק את התערובת על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף, טופס לתוך דיסק על ½ אינץ עבה, לעטוף היטב במקרר עד המשרד, כ 30 דקות.מילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות F. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
להוסיף כרישה וקמצוץ נדיב של מלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך ופשוט מתחיל צבע. בערך 6 דקות. בסיר גדול לשלב גזר, 3/4 כוס מים, 1 כפית עלי טימין, 1 כפית גזר קצוץ צמרות, ו 1 כפית עלי מרג ' ורם קצוצים, 2 כפות חמאה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים את התערובת על חום גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה, ואז להפחית את המחבת לרתיחה. מבשלים עד הגזר מבושלים דרך, ערבוב בעדינות עד שרוב הנוזל כמעט התאדה והגזר מבריק, על 20 דקות. ברגע הדלעת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד לגרד את הבשר ולהוסיף אותו לקערה. בקערה של מעבד מזון מוסיפים 2 כוסות של מחית הדלעת הקלויה (שומרים את השאר לשימוש אחר), מוסיפים את תערובת הכרישה, 1-גבינת פרמזן כוס, 2 ביצים, ½ חלב כוס, 1/8 מלח כפית, הנותרים 1 כפית עלי טימין, נותרו 1 כפית עלי מרג ' ורם ואת הקמצוץ החריף ביותר של פלפל קאיין. דופק את התערובת 8 או 10 פעמים עד שהוא מעורבב היטב וחלק למדי. הכרישה צריכה להיות המרקם היחיד.לסיים את טארטים: בנדיבות חמאה 4 (4 ½ אינץ') מחבתות טארט עם קצה מחורץ וישבנים נשלפים. מעיל הצדדים ואת ישבנים עם פירורי הלחם. על משטח משוריין היטב, לגלגל את הבצק לכ 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות מחבתות טארט שלך כמדריך לחתוך את הבצק לתוך 4 דיסקים בגודל מתאים כדי להתאים על החלק התחתון רק של מחבתות טארט. להתאים את הדיסקים בתחתית המחבתות. אל תלחץ על הבצק בצדדים. להעביר את המחבתות למקרר כדי להירגע על 10 דקות.
הסר את המחבתות הקרות, מצופה בצק מהמקרר.
מורחים את תערובת הדלעת על פני כל פני השטח של מחבת טארט, ממלאים את המחבת לחלוטין. להחליק את החלק העליון לרמה אטרקטיבית לארגן את פרוסות הגזר שמורות על גבי כל טארט. בחר את הטוב ביותר ואת רוב פרוסות אחידות כמו יהיה לך יותר ממה שאתה צריך.
מפזרים את הטארטים עם הגבינה הנותרת.
אופים עד משחימים היטב ולהגדיר. בערך 30 עד 35 דקות. קרום פירורי הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת.
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי לקרר כמה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להסיר את עוגות מן המחבתות בזהירות רבה. להפריש להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.