והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 27 אוהדים. אם יש לך מים, גזר צמרות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת גזר וטרגון, דלעת מלוחה, ריקוטה, ו Caramelized בצל טארט, ו תבשיל תרד פריך מעוטר בתבשיל (מתכונים דומים).
הוראות
1
צולים את הדלעת: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
הסר את הגבעול וחתוך את הדלעת לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
3
הסר את הזרעים והסיבים. ממלאים כל חלל במלח, פלפל, 3 קורנית ו -3 זרזי מרז ' ורם.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
טפטוף כמה כפות שמן זית על כל הבשר. הפעל את חצאי הדלעת לחתוך בצד למטה על מגש מרופד בנייר כסף לצלות על 1 שעה (בהתאם לגודל), עד מרכך היטב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.בצק: בקערה של מעבד מזון, לשלב קמח, ¼-כפית מלח pepitos. דופק כמה פעמים כדי לטחון את pepitos די טוב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מוסיפים את החמאה, המים וחלמון הביצה; פועמים עוד כמה פעמים עד שמרקם ארוחה הקורס מושג שמחזיק יחד כאשר נלחץ בין האגודל והאצבעות. לזרוק את התערובת על פיסת פלסטיק גדולה לעטוף, טופס לתוך דיסק על ½ אינץ עבה, לעטוף היטב במקרר עד המשרד, כ 30 דקות.מילוי: מחממים תנור ל 350 מעלות F. בחום מחבת גדול 2 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
להוסיף כרישה וקמצוץ נדיב של מלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהתרכך ופשוט מתחיל צבע. בערך 6 דקות. בסיר גדול לשלב גזר, 3/4 כוס מים, 1 כפית עלי טימין, 1 כפית גזר קצוץ צמרות, ו 1 כפית עלי מרג ' ורם קצוצים, 2 כפות חמאה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עלי גזר
מרז ' ורם
גב שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
מחממים את התערובת על חום גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה, ואז להפחית את המחבת לרתיחה. מבשלים עד הגזר מבושלים דרך, ערבוב בעדינות עד שרוב הנוזל כמעט התאדה והגזר מבריק, על 20 דקות. ברגע הדלעת הוא מגניב מספיק כדי להתמודד לגרד את הבשר ולהוסיף אותו לקערה. בקערה של מעבד מזון מוסיפים 2 כוסות של מחית הדלעת הקלויה (שומרים את השאר לשימוש אחר), מוסיפים את תערובת הכרישה, 1-גבינת פרמזן כוס, 2 ביצים, ½ חלב כוס, 1/8 מלח כפית, הנותרים 1 כפית עלי טימין, נותרו 1 כפית עלי מרג ' ורם ואת הקמצוץ החריף ביותר של פלפל קאיין. דופק את התערובת 8 או 10 פעמים עד שהוא מעורבב היטב וחלק למדי. הכרישה צריכה להיות המרקם היחיד.לסיים את טארטים: בנדיבות חמאה 4 (4 ½ אינץ') מחבתות טארט עם קצה מחורץ וישבנים נשלפים. מעיל הצדדים ואת ישבנים עם פירורי הלחם. על משטח משוריין היטב, לגלגל את הבצק לכ 1/8 אינץ ' עבה. באמצעות מחבתות טארט שלך כמדריך לחתוך את הבצק לתוך 4 דיסקים בגודל מתאים כדי להתאים על החלק התחתון רק של מחבתות טארט. להתאים את הדיסקים בתחתית המחבתות. אל תלחץ על הבצק בצדדים. להעביר את המחבתות למקרר כדי להירגע על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 ג'לפנו טרי שלם
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
מרז ' ורם
גב שומן חזיר
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את המחבתות הקרות, מצופה בצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10
מורחים את תערובת הדלעת על פני כל פני השטח של מחבת טארט, ממלאים את המחבת לחלוטין. להחליק את החלק העליון לרמה אטרקטיבית לארגן את פרוסות הגזר שמורות על גבי כל טארט. בחר את הטוב ביותר ואת רוב פרוסות אחידות כמו יהיה לך יותר ממה שאתה צריך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
גב שומן חזיר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מפזרים את הטארטים עם הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
12
אופים עד משחימים היטב ולהגדיר. בערך 30 עד 35 דקות. קרום פירורי הלחם צריך למשוך מעט מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
להעביר את המחבת למתלה תיל כדי לקרר כמה. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם, להסיר את עוגות מן המחבתות בזהירות רבה. להפריש להתקרר ולשרת בטמפרטורת החדר.