טארט לימון עם גרגרי קיץ
טארט לימון עם גרגרי קיץ יכול להיות רק lacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 379 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו אוכמניות, פטל, סוכר גלגלית זהובה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. נסו פודינג לימון טעים עם גרגרי קיץ, פרוסת לימון ריקוטה עם גרגרי קיץ, ו עוגת שכבת לימון עם גרגרי קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
דק מגררים את גרידת 3 של לימונים לתוך קערה. חצי את כל הלימונים, ולאחר מכן להשתמש במזלג כדי לסחוט את כל המיץ ואת עיסת לתוך הקערה עם ההתלהבות אל תדאג הזרעים. לפצח את הביצים לתוך קערה נפרדת, ואז לטאטא את הסוכר גלגלית עד משולב לחלוטין.
להקציף במיץ שמנת ולימון, ולאחר מכן להפריש.
מניחים טבעת טארט 23 ס " מ או פח פלאן רופף בתחתית על תבנית אפייה מרופדת בנייר greaseproof. על משטח מאובק עם סוכר הדובדבן, לגלגל את הבצק לעובי של מטבע 1. להרים על מערוך, ואז לעטוף מעל טבעת טארט או פח פלאן, משאיר את עודף תלוי מעבר לקצה. בזהירות ללחוץ על המאפה לצדדים עם כדור קטן של מאפה. לשים במקרר או במקפיא במשך 20 דקות כדי לאפשר בצק להתקרר.
בעוד המאפה מצמרר, מחממים תנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
לדקור את הבסיס של המאפה, קו עם גדולנייר חסין ואפייה שעועית, ואז לאפות במשך 15 דקות.
הסר את הנייר ואת השעועית, ואז לאפות את המקרה עבור 5-10 דקות יותר עד שהוא ביסקוויט חום פריך. תנור נמוך ל 150C / מאוורר 130c / גז
השתמש מצקת לדחוף את פודינג לימון דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על עיסת כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. לרפרף את הבועות מפני הרפרפת, ואז לשפוך את הרפרפת לתוך כד. משוך את הטארט מהתנור מעט, ואז לשפוך את פודינג כך שהוא מגיע לחלק העליון. אולי נשאר לך קצת. לדחוף טארט בחזרה, ואז לאפות במשך 35-40 דקות עד העליון יוצר קרום קל פודינג הוא פשוט להגדיר. להשאיר להתקרר, ואז להירגע.
בעוד הטארט מתקרר, להפוך את סלט ברי.
מניחים מחבת גדולה ללא מקל על חום בינוני ומפזרים את הסוכר הדובדבן מעל הבסיס.
מחממים עד שהסוכר מתמוסס ומקרמלים. לזרוק את פירות יער, לזרוק עם הסוכר, ואז להתיז בחומץ שרי. בועה במשך דקה עד שהכל רק מתחיל לרכך, ואז להטות על צלחת ולהשאיר להתקרר מעט.
השתמש בסכין משונן כדי לקצץ את הבצק ולעשות קצה מסודר. אבק טארט קל עם סוכר הדובדבן, ולאחר מכן להשתמש מבער כדי caramelise העליון. השאר את החלק העליון כדי להגדיר, ואז לחזור על התהליך כך שאתה מקבל שכבה עבה במיוחד של קרמל. מערבבים את המנטה דרך פירות יער.
מגישים את הטארט בפרוסות עם קערה של סלט פירות יער בצד.