טארט מסקרפונה עם תותים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, אבקת אספרסו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו מסקרפונה-תותים מלאים, מסקרפונה ממולא תותים, ו תותים וקינמון מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 (300 אם באמצעות חום הסעה).
מניחים עוגיות בשקית ניילון zip נעילה 1-ליטר וחותם. עם מערוך, תמעך עוגיות לפירורים עדינים.
יוצקים 2 כוסות פירורים לקערה ומערבבים עם חמאה מומסת, סוכר ואבקת אספרסו. הקש תערובת שווה לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 10 אינץ ' עם שפה נשלפת.
בקערה אחרת, עם מיקסר על בינוני, הכה mascarpone, דבש, וניל עד חלקה.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בקמח ומלח.
מניחים מחבת טארט בתבנית אפייה בגודל 12 על 16 אינץ ' ומניחים אותה על מתלה מרכזי של תנור שחומם מראש.
יוצקים מילוי לתוך קרום שוקולד.
אופים עד המילוי הוא זהב חיוור בקושי להגדיר במרכז כאשר אתה בעדינות לנער מחבת, 30 עד 35 דקות.
הסר טארט מהתנור ולתת מגניב על מתלה כ 30 דקות, ואז להירגע עד קר, לפחות 1 שעה, או עד 1 יום (לכסות טארט פעם קרה).
זמן קצר לפני ההגשה, להסיר שפה מחבת. לשטוף, גזע, דק לחתוך תותים. מסדרים תבנית מעגלית או ספירלית על גבי הטארט, חופפים פרוסות מעט.