רוטב בראסיולן ונקניק יום ראשון עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1182 קלוריות, 81 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. צאו לחנות והרימו עלי פטרוזיליה שטוחים, פרושוטו די פארמה, צנוברים ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספוני של 94%. נסו רוטב בראסיולן ונקניק יום ראשון, צלי סיר יום ראשון עם רוטב פטריות, ו רוטב יום ראשון ומקרוני (ספגטי, באמת) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מפזרים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל. בקערה שלבו מחצית מהגבינה, פירורי הלחם, 1/2 כוס פטרוזיליה, צנוברים, גרידת לימון, סלמי, שום טחון ופלפל הצ ' ילי הקצוץ דק. למעלה את הסטייקים, משאיר גבול 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום טחון
פלפל צ ' ילי
פירורי לחם
גרידת לימון
צנוברים
פטרוזיליה
גבינה
סלאמי
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מגלגלים וקושרים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
גלול
4
מחממים כ -2 כפות אווו בסיר על אש בינונית-גבוהה. כשהשמן מעשן מוסיפים את צרורות הבשר ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
בשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוציאים את צרורות הבשר, ואז מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד להשחמה ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בשר
6
מוסיפים כ -1 כף אבו ומנמיכים את האש לבינונית, ואז מערבבים פנימה את זרעי השומר ומבשלים 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר
שמן זית כתית מעולה
7
מוסיפים את היין ומזלפים את התבנית, ואז מוסיפים את העגבניות, עלה הדפנה, הגזר, הסלרי והבצל החצוי. שוברים את העגבניות, ומוסיפים את הפאסטה, ואז מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מחליקים את הבשר והנקניקיות לרוטב ומביאים לבועה, מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה חלקית במשך כמה שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עלי דפנה
נקניק
עגבנייה
גזר
פאסאטה
סלרי
באזיל!
בצל
רוטב
בשר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
במחבת מחממים כ -2 כפות אוו, 2 סיבובים של התבנית, ואז מוסיפים את הבצל הפרוס, הקובנלים, הפלפלים האדומים ופלפל הצ ' ילי הפרוס, ומבשלים לריכוך, תוך ערבוב תדיר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
פלפל צ ' ילי
בצל
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את הציר, את יתרת 1/4 כוס הפטרוזיליה, רסק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
פטרוזיליה
מלאי
10
לארוחה מקדימה, מצננים את הרוטב והבשר ומכניסים למקרר. מחממים מחדש על להבה בינונית-נמוכה על הכיריים עד לחימום. אחסן את הבצל והפלפלים בנפרד וחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
בצל
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
כיריים
מחבת
11
להגשה מביאים לרתיחה סיר מים גדול, ממליחים את המים ומבשלים את הספגטי לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מניחים את הבשר והנקניקיות על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
בשר
13
מוציאים את הבצל, הגזר, הסלרי ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
גזר
סלרי
בצל
14
מוסיפים לרוטב כ -1 כוס ממי הבישול העמילניים, ואז שמים מחצית מהרוטב בסירת רוטב. ממיסים את החמאה לרוטב שנותר וזורקים עם הפסטה והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גבינה
רוטב
פסטה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
15
מגישים את הפסטה לצד גליל הבשר והנקניק. מעל הפסטה והבשר עם עוד רוטב וגבינה, ומגישים את הפלפלים והבצל על גבי הנקניקיה.