טארט סלמון וברוקולי סריג
המתכון סלמון & ברוקולי הסריג טארט יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 700 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך לארוז פילה סלמון עלומה, ביצה, שעועית ירוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 90% המנה הזו מעולה. נסו עוגת סריג דובדבן טארט, טארט סריג סקווש קיץ, ו טארט סריג חמוציות-אגס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הברוקולי בהרבה מים רותחים עד למכרז.
מסננים ושוטפים במים קרים עד לקרר.
לנקז היטב ולהניח בצד. בתוך מסוק מיני או מעבד מזון, בליץ את גרגר הנחלים ואת frache crme עם כמה תיבול.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים אחד על תבנית אפייה.
חותכים את גבול 2cm רחב מן הסדין השני, כמו מסגרת תמונה, ולתקוע את זה על הסדין הראשון עם כמה ביצה מוכה. תדקור את הבסיס עם מזלג.
אופים במשך 10 דקות עד הזהב.
חותכים את הבצק שנותר לרצועות רחבות 2cm.
מורחים על frache crme, לפזר עם סלמון flaked, ברוקולי ותבלינים, העליון עם רצועות של מאפה לעשות סריג.
מברשת עם ביצה מוכה ומבשלים 20-25 דקות עד מאפה זהוב ומבושל דרך המילוי חם.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.