קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה

חזיר מילאנו עם סלט סתיו חם וביצה עלומה
מילאנו חזיר עם סלט סתיו חם וביצה עלומה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.89 דולר למנה. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, בצל, רדיצ'יו טרוויסאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם חזיר מילאנו, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו עם ויניגרט שרימפס חם באורגון.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר הליך לחם סטנדרטי על ידי הנחת הקמח, 2 ביצים טרופות עם 1 כף מים, ופנקו מעורבב עם 1/4 כוס פרמזן מגוררת במיכלים שטוחים רחבים נפרדים. מתבלים את החזיר, בנדיבות, במלח משני הצדדים. בעזרת יד 1 למרכיבים רטובים וביד השנייה לחומרים יבשים, מצפים את הבשר בקמח, אחר כך את הביצים, ואז את פירורי הלחם, לוחצים את הפנקו על החזיר כדי להידבק. מניחים בצד עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מרפדים נייר אפייה בנייר סילפט או קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
מורחים כף מהפרמזן המגורד לעיגול דק בקוטר של כ -3 סנטימטרים ליצירת פריקו. חזור על 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בסיר גדול על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 2 עד 3 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את החומץ הלבן ומנמיכים את האש כדי להביא את המים לרתיחה חשופה. סדקו בזהירות את 4 הביצים הנותרות למים ובשלו עד שהלבנים מתייצבים אך החלמון עדיין רך, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריותזנים של פטריות
9
מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן בקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול. שמור את המים על האש כדי לחמם את הביצים כשאתה מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
במחבת גדולה על אש בינונית מוסיפים שמן זית עד שהוא בעומק של 1/2 אינץ'. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה את קצה החזיר לתוך השמן, אם זה לא לרחוש בועה לעצור ולחכות! תבדוק את זה שוב בעוד דקה. אם השמן מעשן הוא חם מדי. כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה להוסיף בעדינות את הבשר. אין להצטופף במחבת או שאתה תהיה בסופו של דבר עם חזיר שמנוני, ייתכן שיהיה צורך לעבוד בקבוצות. כאשר החזיר חום זהוב להפליא מכל צד ומבושל, מוציאים מהתבנית ומכתימים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים מלח ומכניסים אותם לתנור חם על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
במחבת גדולה נוספת על אש בינונית - גבוהה יוצקים שכבה דקה של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את הבצל וקורט פתיתי פלפל אדום, מתבלים במלח ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבולים, כ -3 עד 4 דקות. אם התבנית נראית יבשה הוסיפו עוד כמה טיפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
מוסיפים את הארוגולה, הרדיצ ' יו וחומץ היין האדום. זורקים לשילוב ומוסיפים עוד שמן זית במידת הצורך. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רדיקיו.רדיקיו.
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
כשאתם מוכנים להגשה, הוציאו את הביצים העלומות מאמבט הקרח והחזירו אותן למים החמים. מסדרים חתיכת חזיר במרכז כל צלחת הגשה ומעליהם מעט מהסלט.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
17
מוציאים כל ביצה מהמים החמים ומייבשים. מניחים אותו על הסלט ומפזרים כמה פתיתי פלפל אדום. מוציאים בזהירות פריקו מנייר האפייה ומניחים אותו ליד הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
18
מפזרים מעט פרמזן נוסף מסביב ומזלפים מעט שמן זית. אתה רוק!
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®