מילאנו חזיר עם סלט סתיו חם וביצה עלומה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.89 דולר למנה. מנה אחת מכילה 585 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארוגולה לתינוק, בצל, רדיצ'יו טרוויסאנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. עם כפית ציון 63%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט תרד חם עם חזיר מילאנו, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו עם ויניגרט שרימפס חם באורגון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הגדר הליך לחם סטנדרטי על ידי הנחת הקמח, 2 ביצים טרופות עם 1 כף מים, ופנקו מעורבב עם 1/4 כוס פרמזן מגוררת במיכלים שטוחים רחבים נפרדים. מתבלים את החזיר, בנדיבות, במלח משני הצדדים. בעזרת יד 1 למרכיבים רטובים וביד השנייה לחומרים יבשים, מצפים את הבשר בקמח, אחר כך את הביצים, ואז את פירורי הלחם, לוחצים את הפנקו על החזיר כדי להידבק. מניחים בצד עד מוכן לבשל.
מורחים כף מהפרמזן המגורד לעיגול דק בקוטר של כ -3 סנטימטרים ליצירת פריקו. חזור על 3 פעמים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה ומשחימה קלות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את האש ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בסיר גדול על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 2 עד 3 סנטימטרים של מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מוסיפים את החומץ הלבן ומנמיכים את האש כדי להביא את המים לרתיחה חשופה. סדקו בזהירות את 4 הביצים הנותרות למים ובשלו עד שהלבנים מתייצבים אך החלמון עדיין רך, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריות
9
מוציאים את הביצים בעזרת כף מחוררת ומניחים אותן בקערת מי קרח כדי להפסיק את הבישול. שמור את המים על האש כדי לחמם את הביצים כשאתה מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
במחבת גדולה על אש בינונית מוסיפים שמן זית עד שהוא בעומק של 1/2 אינץ'. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה את קצה החזיר לתוך השמן, אם זה לא לרחוש בועה לעצור ולחכות! תבדוק את זה שוב בעוד דקה. אם השמן מעשן הוא חם מדי. כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה להוסיף בעדינות את הבשר. אין להצטופף במחבת או שאתה תהיה בסופו של דבר עם חזיר שמנוני, ייתכן שיהיה צורך לעבוד בקבוצות. כאשר החזיר חום זהוב להפליא מכל צד ומבושל, מוציאים מהתבנית ומכתימים על מגבות נייר.