קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים)

רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים)
רבצ'יני (כריכי פולנטה חמים) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך מים, פולנטה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: פולנטה עם עגבניות טריות ופריך פרמזן / פולנטה קלה, מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר, ו קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 גדול קוקי גיליון
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2
מברישים דף עוגיות בשמן צמחי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בסיר בינוני מחממים מים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
תוך הקצפה נמרצת, יוצקים פנימה פולנטה לאט בזרם דק ואז מבשלים עד שהוא סמיך למדי, בערך 1 דקה, עוברים למקל עץ כדי לערבב כשהפולנטה מסמיכה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים פולנטה על גיליון עוגיות פרושים שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1-8-כדי 1/4 אינץ ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
שוטפים אנשובי ומסירים ראשים, סנפירים ועצמות. בסיר קטן מחממים שמן זית על אש בינונית עם שום ומבשלים עד לקבלת חום בהיר בלבד.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים אנשובי וצלפים ומערבבים עד לפירוק לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8
מסירים מהאש ומניחים בצד.
9
יוצקים 3 אינץ 'שמן למחבת בגובה 6 אינץ' ומחממים ל -360 מעלות צלזיוס בזמן שהשמן מתחמם, חותכים פולנטה לסיבובים בגודל 2 אינץ ' בעזרת כוס גראפה או חותכי עוגיות, ומניבים כ -40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
גרפהגרפה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מניחים 1/4 כפית תערובת אנשובי על דיסק פולנטה אחד ומכינים כריך על ידי כיסוי בדיסק פולנטה שני. לחפור כל כריך בקמח, ואז בביצה ומטגנים עד חום זהוב, כ -3 דקות. ממשיכים עד שכל הכריכים נגמרים ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
פולנטהפולנטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם