טארט עגבניות ובזיליקום ירושה
טארט עגבניות ובזיליקום ירושה דורש בערך 39 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 47 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. אם יש לכם פלפל, פרמזן, שן שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: טארט עגבניות ירושה עם ריקוטן ובזיליקום, חצילים בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום וקולי עגבניות, ו טארט עגבניות ירושה.
הוראות
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מניחים את קרום הפאי על תבנית אפייה לא משומנת ואופים 7 דקות עד להזהבה קלה. מגניב במשך 20 דקות.
לפסטו: בבלנדר או במעבד מזון, דופקים את הבזיליקום, הצנוברים, השום, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל עד קצוץ דק. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט את שמן הזית עד שהתערובת יוצרת עקביות חלקה ועבה.
מוסיפים את הפרמזן והדופק עד לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מורחים בעזרת מרית את הפסטו על הקרום שהתקרר. מסדרים את פרוסות העגבניות על גבי הפסטו ומקשטים בבזיליקום הפרוס.
מזלפים שמן זית ומפזרים מלח.
חותכים את הטארט ל טריזים ומגישים.