חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 411 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך פלפל, מוצרלה, פסטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: טארט עגבניות ירושה, טארט עגבניות ירושה, ו טארט עגבניות ירושה.
הוראות
1
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור, פרמזן, פלפל, ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בעדינות לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד מבלי להתפרק, להוסיף יותר מים, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) לאחר כל תוספת עד incorporated, ממשיך לבדוק. (לא overwork בצק, או שזה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 2 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את שתי מנות הבצק לכדור 1, ולאחר מכן לטפוח לתוך דיסק. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולהתאים למחבת טארט עגול 9 אינץ' עם שפה נשלפת.
אופים באמצע התנור 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים עד הזהב, על 15 דקות יותר. מגניב במחבת על מדף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
הסר צד של המחבת והחלק פגז על מגש. מסדרים שליש מוצרלה בתחתית פגז טפטוף עם שליש פסטו. סדר שליש פרוסות עגבניות, חופפים, על גבי גבינה. מתבלים במלח ופלפל. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
פגז טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.