טארט עגבניות ירושה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 411 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך פלפל, מוצרלה, פסטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: טארט עגבניות ירושה, טארט עגבניות ירושה, ו טארט עגבניות ירושה.
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור, פרמזן, פלפל, ומלח בקערה עם קצות האצבעות שלך או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים בגודל אפונה בערך.
טפטוף 2 כפות מים קרח מעל ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד מזון) עד משולב.
בעדינות לסחוט קומץ קטן: אם זה לא מחזיק יחד מבלי להתפרק, להוסיף יותר מים, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) לאחר כל תוספת עד incorporated, ממשיך לבדוק. (לא overwork בצק, או שזה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח עבודה ולחלק ל 2 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף את שתי מנות הבצק לכדור 1, ולאחר מכן לטפוח לתוך דיסק. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד המשרד, על 1 שעה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך סיבוב 12 אינץ 'ולהתאים למחבת טארט עגול 9 אינץ' עם שפה נשלפת.
רול מתגלגל סיכה על גבי מחבת לקצץ בצק סומק עם שפה. קלילות זין טארט פגז בכל רחבי עם מזלג.
פגז קו עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה או אורז.
אופים באמצע התנור 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים עד הזהב, על 15 דקות יותר. מגניב במחבת על מדף.
הסר צד של המחבת והחלק פגז על מגש. מסדרים שליש מוצרלה בתחתית פגז טפטוף עם שליש פסטו. סדר שליש פרוסות עגבניות, חופפים, על גבי גבינה. מתבלים במלח ופלפל. חזור על שכבות פעמיים.
פגז טארט יכול להתבצע 1 יום קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר.