טארט עגבניות מיובש בתנור עם גבינת עיזים וזיתים שחורים
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 361 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, שמן זית, גבינת מוצרלה עם חלב גס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גבינת עיזים ועוגת עגבניות מיובשת, סלט קינואה עם אספרגוס, גבינת עיזים וזיתים שחורים, ו פיצה בגריל עם חומוס חריף, ירקות, גבינת עיזים וזיתים שחורים.
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו מסגרת אפייה עם נייר; לסכל מברשת עם 1 כף שמן.
מניחים חצאי עגבניות, בצד לחתוך, על תבנית אפייה.
מפזרים שום ו 1 כף טימין מעל עגבניות; טפטוף שנותר 1/4 כוס שמן מעל.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
אופים עד עגבניות מתחילים להתכווץ והם יבשים מעט אבל עדיין רך, על 2 שעות. עגבניות מגניבות על הסדין. (ניתן להכין 1 יום קדימה. אחסן בשכבה אחת במיכל מכוסה במקרר.)
מרדדים מאפה על משטח מקומח קלות לכיכר 13 אינץ'.
העברת מאפה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת, הקשה על מאפה בחוזקה על החלק התחתון והצדדים של מחבת. Trim overhang ל 3/4 אינץ'. מקפלים overhang ובלחץ, דוחף קרום 1/4 אינץ ' מעל מחבת. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג; צמרמורת 30 דקות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 375°f. קו מאפה עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הקרום מוגדר, על 20 דקות.
הסר רדיד ושעועית; אופים עד הקצוות הקרום הם זהובים, פירסינג עם מזלג אם בועות קרום, כ 12 דקות יותר. קרום מגניב 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
בינתיים, באמצעות מזלג, גבינת מוצרלה מחית, גבינת עיזים, ונותר 1 כף תימין יחד בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים ביצים ושמנת ומערבבים עד שהתערובת מעורבבת היטב.
מורחים גבינה מילוי שווה בקרום. סדר חצאי עגבניות במילוי, בצד לחתוך למעלה.
מניחים זיתים בין עגבניות.
מפזרים גבינת פרמזן באופן שווה מעל.
אופים עד המילוי הוא נפוח ולהגדיר, על 35 דקות. מגניב 5 דקות. לדחוף את תחתית המחבת, לשחרר צדדים.