טארט פולנטה עם נקניק וברוקולי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן מתכונים לאוסף שלך, טארט פולנטה עם נקניק וברוקולי יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 818 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שן שום, ברוקולי דק-גזע, מוצרלה מוכנה מגוררת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: ברוקולי סיני עם נקניק ופולנטה, נקניק וברוקולי רב עם פולנטה, ו עוגת פטריות פולנטה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
בסיר גדול, להביא את המניה לרתיחה. לאט לאט לשפוך פולנטה, קצת בכל פעם, עד נספג לחלוטין. מנמיכים את החום, מערבבים במהירות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום לגמרי. מערבבים 1 כף של הפרמזן, ולאחר מכן להפיץ את הפולנטה על גיליון אפייה גדול מצופה קלף, כך 2-3 ס " מ שלה עבה.
מבשלים את הברוקולי במים מלוחים במשך 2 דקות, לנקז, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים.
מפזרים את המוצרלה ופרמזן שנותר על הפולנטה, ולאחר מכן העליון עם עגבניות, שום, ברוקולי ונקניק.
אופים במשך 20 דקות עד הנקניק הוא השחמה ואת הצדדים של פריך פולנטה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "