טארט פטל-ברי
צריך מתאבן צמחוני? טארטלי פטל-ברי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו ברי טריז, חמאה, ריבת פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו טארט ברי תות, בר-ליק טארט, ו בצל אדום ועוגות ברי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרום מן הלחם עם סכין משונן.
לגלגל ולשטח כל פרוסת לחם עם מערוך.
חותכים 3 עיגולים מתוך כל פרוסת לחם עם 1 3/4 אינץ מחורץ או חותך עוגיות עגול.
מברשת מיני מחבתות מאפין עם חמאה מומסת. לחץ על עיגולי לחם בצד התחתון ומעלה של כוסות מאפין; מברשת כוסות לחם עם חמאה מומסת.
אופים ב 350 במשך 7 דקות או עד קלוי קלות.
הסר כוסות לחם מן מחבתות מאפין, ומניח על סדינים אפייה ungreased. ממלאים כוסות באופן שווה עם חתיכות גבינה; למעלה כל אחד עם 1/4 כפית ריבה.
אופים ב 300 במשך 10 דקות או עד גבינה מותכת.
הערה: כדי לעשות קדימה, להקפיא קליפות לחם קלוי עד 1 חודש מראש. הפשרה בטמפרטורת החדר כ -30 דקות. להרכיב טארט, ואופים לפי ההוראות.