קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

טארט צימוקים תפוחים

טארט צימוקים תפוחים
צריך קינוח צמחוני? טארט צימוקים של תפוחים יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 569 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, סוכר, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך גדול כף ציון של 18%. נסו טארט צימוקים חמוציות, דלעת וצימוקים קראמבל טארט, ו מנגולד שוויצרי, צימוק וטארט צנוברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
שלב את החמאה, הקמח והמלח במעבד המזון. דופק עד שהתערובת נראית כמו פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מזלפים פנימה מחצית ממי הקרח ודופק עד שהתערובת יוצרת כדור מחוספס, מוסיפים את המים הנותרים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מוציאים את הבצק ממעבד המזון, יוצרים אותו לדיסק, עוטפים בניילון ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מילוי: הערה של קוק: מספיק ל -2 טארטים. קל יותר להכין כמות גדולה יותר והיא תימשך במקרר במשך חודשים.)
5
בסיר קטן ממיסים את החמאה ומבשלים אותה עד שהיא מתחילה להשחים ומתחילה להריח כמו אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מעבירים את החמאה לקערה של מערבל מעמד המצויד במשוט, ואז מוסיפים את הסוכר ומקציפים יחד במהירות בינונית. מוסיפים בהדרגה את הקמח. לאחר הקמח משולב, מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם. מקציפים פנימה את זרעי שעועית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
תפוחים: במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את התפוחים והסוכר ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, בערך 6 עד 7 דקות. משוך את התבנית מהמבער והוסף את הברנדי. חזרו לאש ולהבה, אם תרצו, או פשוט תנו לאלכוהול להישרף. זורקים פנימה את הצימוקים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,לשימור,
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מוציאים את הבצק מהמקרר 15 דקות לפני שהוא מוכן לשימוש, זה יאפשר לבצק להתרכך ולהגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2
אבק משטח עבודה נקי בקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מרדדים את הבצק לעובי של כ -1 / 8 אינץ 'ומניחים אותו לתבנית טארט בגודל 9 אינץ' עם הרבה מעבר בצדדים. שמאר מחצית מהמלית לתחתית תבנית הטארט ומעליה תערובת התפוחים. מקפלים את הבצק מעל החלק העליון של התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
מברישים את הבצק בשטיפת הביצים. מקררים את החצי השני של המילוי לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
אופים את הטארט בתנור שחומם מראש עד שהחלק העליון מזהיב ופריך מעט, בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מוציאים את הטארט מהתנור, חותכים ל טריזים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן